Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jim Hunt ser ud til at vinde sit andet VM i klassen. Foto: Deaves

OK-VM: Tanker fra en femteplads

Verdensetter Bo Petersen erkender at han heller ikke denne gang bliver verdensmester i OK-jolle. Klubkammerat fra Hellerup Sejlklub Jørgen Svendsen er på sølvplads. VM slutter i dag.

Af Troels Lykke |

53-årige Bo Petersen fortæller på fb fra Quiberon i Frankrig:

Med andre forudsætninger kom smilet atter på banen. I dag nød jeg at sejle. Ingen haveri og lagde ud hvor jeg slap i går...

Men var tændt og nød nu udfordringen. Runder første mærke som 25 og Gik igang med at samle både op. Ham der oppe holder stadigt fri, så jeg måtte klare det hele selv.

Vejrudsigten havde lovet vinddrejning mod venstre, og på platlænsen startede denne drejning. Ensom majestæt tog jeg turen på sidste kryds mod venstre, og bonnede ind. Var ca. 6 på vejen op, men igen mister jeg på mållinien (her kommer han for alvor ind, for nu er det sket 5 gange) 4 både...

Dut dut dut og så var jeg sidst i flokken.., øv!! Bliver 10. 2 sejlads.., det her er Fransk...

Endnu mere skæv linie mod læ og denne gang går jeg All ind inkl. Blackflak. Kommer godt afsted og ligger 2...

Nu nærmer vi os topmærket, og for dem her i fora som kender Hellerup med et topmærket 200 m fra havnen, ved hvad jeg taler om. Indflyvningen til det topmærke lære jeg ikke at kende..,

Wupti wapti... Runder 5. MEN Endeligt med igen! Knurrer mig op på slør og runder 3 ved slagmærket. Jim, og Charlie er stukket af, men halvvejs nede ved bundmærket, har jeg dem tværs til læ ... Fornøjelse!!

Hele vejen rundt kæmpes der og sidste kryds fra bunden bliv døren lukket.., Jim på toppen af mig og Charlie på toppen af Jim.,, en sejlads helt efter bogen! .., skønt!!

Den overmodige mand jeg er går jeg efter to stænger i morgen (i dag, red.) Man vil vil jo gerne slutte af med maner og som denne fest startede. (med en førsteplads, red.), skriver Bo Petersen.

VM efter 8 sejladser

1 GBR 11 Jim HUNT 16

2 DEN 3 Jorgen SVENDSEN 26

3 GBR 1 Charlie CUMBLEY 27

4 SWE 2797 Mats CAAP 43

5 DEN 21 Bo PETERSEN 46

6 NZL 544 Greg WILCOX 48

7 DEN 6 Stefan MYRALF 67

8 GER 803 MARTIN v ZIMMERMANN 84

9 SWE 100 Thomas HANSSON-MILD 86

10 POL 14 Pawel PAWLACZYK 87

http://2016.okworlds.org/category/results/

 

content-loader
content-loader
content-loader