Gå til hoved-indhold
Lige nu er der mange danskere, der sejler til Malmøs havn Dockan. Foto: Lennart lé FevreHavne
Lige nu er der mange danskere, der sejler til Malmøs havn Dockan. Foto: Lennart lé Fevre

Dockan Marina i Malmø opruster til danskerbesøg

Der er nu kommet flere argumenter til hvorfor man skal sejle til Malmø City. - Nye toiletter og ny marineshop er kommet til, fortæller havnechef Anders Lindskog til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

I maj og juni får Dockan Marina besøg af mange danskere, faktisk udgør de 75 procent, når vi når hen i juli og august falder tallet til 40 da tyskerne også der indtager havnen, der ligger ti minutters gang Malmø City.

Transporten til city kan endda gøres kortere, hvis man helt gratis låner en cykel, som havnen stiller til rådighed for havnens sejlende gæster.

Nu gør Dockan Marina, der har en dybde på  ekstra for at gøre sig lækker for de mange københavnere, der ligger 2-3 timers sejlads i en sejlbåd fra den svenske storby.

Nye flydebroer

Nye flydebroer er kommet til, hvor op til 60 fods både kan ligge i havnen, der har en dybde på 3,5 meter. Otte nye bådpladser er kommet til aller længst inde i havnen. Det kræver dog at man kontakter havnen før man ankommer, hvis man vil være helt sikker på en plads.

Største forbedring i havnen er imidlertid et nyt havnekontor med tilhørende toiletter og bad. 

- Vi har fået stor ros for kvaliteten og renheden på vores nye toiletter og bade. Det er samme standard, som hvis man er derhjemme, forklarer Anders Lindskog, da minbaad.dk besøger havnen i denne uge.

Ny marineshop

Havnen opgraderer nu også med en marineshop, hvor varer fra grossisten findes og er en bestemt vare der ikke, så kan den bestilles hjem til næste dag.

Ny marineshop og havnekontor er kommet til, inklusiv nye toiletter og bad. Foto: Lennart lé Fevre

Anders Lindskog, havnefoged i Malmø, er klar til dansk besøg. Foto: Lennart lé Fevre

content-loader
content-loader
content-loader