Gå til hoved-indhold
Tragisk brand på Fillipinerne af en denne meget populære sejlbåd, der har haft 400 gæster om bord. Foto: Amazingtravel.dkKort Nyt
Tragisk brand på Fillipinerne af en denne meget populære sejlbåd, der har haft 400 gæster om bord. Foto: Amazingtravel.dk

Dansk sejlbåd Amazing brændt dramatisk ned på Filippinerne

Amazing er total udbrændt men flydende. Dykkertanke sprang 10 meter i luften med store brag og lavede store flænger i båden. Sejlbåde og folk omkring måtte flygte væk.

Af Troels Lykke |

En skippers værste mareridt blev til virkelighed i går. Blev ringet op og fik at vide at Amazing var i brand. Der er IKKE sket nogen personskade, ej hellere andre både end Amazing.

Det fortæller skipper Kim Jakobsen, der ejer båden og driver Amazingtravel.

Amazing lå fortøjret sammen med Wow og alle var i land. Wow blev kun reddet pga en lokal Filippiners utrolige heltemod da han sprang ombord på Amazing der stod i flammer og fik løsnet båden så den kunne drive væk.

Se video-interview med ejeren om ulykken.

Amazing er total udbrændt men flydende. Der er intet tilbage, alt er væk. Dykkertanke sprang 10 meter i luften med store brag og lavede store flænger i båden. Sejlbåde og folk omkring måtte flygte væk.

Var ved at trække katamaran med i fald

Masten røg i vandet under 5 meter fra mekanikker Gunter´s båd. Amazing var tæt på at trække en katamaran med i faldet, kun undgået via en super indsats af Laura & Jan på den danske båd Anakonda.

Vi dykkede i nat og fik lukket alle huller så båden kunne holde sig flydende natten over. Amazing ligger nu op af væggen her i CarmenBay, det er ikke et kønt syn.

10 års sejlads er slut med 400 gaster

10 års sejlads med Amazing og mere end 400 gaster er sluttet på en ufattelig kedelig måde, båden står umiddelbart ikke til at redde. Juv & jeg er blevet hjemløs og har mistet de fleste af vores ejendele.

Alle togter i år bliver gennemført, vores DGI makker Birger ombord på Newmoon er den nye makker til Wow. Vi er klar til at tage i mod de nye gaster som ankommer om få dage.

Vi giver ikke op... husk at lev i nuet man ved sgu aldrig hvad der sker i morgen, fortæller Kim Jakobsen.

content-loader
content-loader
content-loader