Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

H-båd surfer 10 knob i Sjælland Rundt - regn og kulde knækkede os

Men hverken de to singlehand eller de tre i twohand gennemførte i Sjælland Rundt. Ivan Pedersen og Uffe Hansen har filmet lidt over et minut, hvor spiler er oppe i ret frisk vind. - Regn og kulde knækkede os, siger Ivan.

 

Af Troels Lykke |

Ivan Pedersen forklarer til minbaad.dk efter han udgik i Sjælland Rundt.

- Min nye allround spiler fra Edman passede sig selv så det var ret udramatisk. Trak stille og roligt fra Jesper Andersen og Hans Andersen i takt med at vinden friskede. Vi vidste godt at vi var foran Siv og Hyggen, da vi i Køge bugt valgte at sejle til Hvidovre. Regn og kulde knækkede os.

Ivan Pedersen har i øvrigt en idé til Sjælland Rundt med pause undervejs.

- Sjælland Rundt synes jeg det kunne være spændende hvis man delte sejladsen op i to etaper med ca . 6-8 timer stop i Korsør.

- Hvis man startede tidligt torsdag morgen fra Helsingør  kunne man være i havn i Korsør sidst på dagen, og med nye starter fredag morgen kunne aftenen bruges til at "lade batterierne op" samt udveksle løgnehistorier med de andre deltagere.

- En anden fordel ved to etaper og genstart er at man i større grad kommer til at sejle i de samme vindsystemer. Lad hver etape tælle som en sejlads og lad point fra de to etaper afgøre hvem der vinder i de enkelte løb/starter.

- I første omgang kunne ovennævnte forslag anvendes til 1.star og 2.star  samt crusing deltagerene, fortæller sejleren

Se resultatlisten fra Sjælland Rundt

content-loader
content-loader
content-loader