minbaad.dk
søndag 22. april

H-båd surfer 10 knob i Sjælland Rundt - regn og kulde knækkede os

Men hverken de to singlehand eller de tre i twohand gennemførte i Sjælland Rundt. Ivan Pedersen og Uffe Hansen har filmet lidt over et minut, hvor spiler er oppe i ret frisk vind. - Regn og kulde knækkede os, siger Ivan.

Kapsejlads | 02-07-2017 15:22 | Af  Troels Lykke

Ivan Pedersen forklarer til minbaad.dk efter han udgik i Sjælland Rundt.

- Min nye allround spiler fra Edman passede sig selv så det var ret udramatisk. Trak stille og roligt fra Jesper Andersen og Hans Andersen i takt med at vinden friskede. Vi vidste godt at vi var foran Siv og Hyggen, da vi i Køge bugt valgte at sejle til Hvidovre. Regn og kulde knækkede os.

Ivan Pedersen har i øvrigt en idé til Sjælland Rundt med pause undervejs.

- Sjælland Rundt synes jeg det kunne være spændende hvis man delte sejladsen op i to etaper med ca . 6-8 timer stop i Korsør.

- Hvis man startede tidligt torsdag morgen fra Helsingør  kunne man være i havn i Korsør sidst på dagen, og med nye starter fredag morgen kunne aftenen bruges til at "lade batterierne op" samt udveksle løgnehistorier med de andre deltagere.

- En anden fordel ved to etaper og genstart er at man i større grad kommer til at sejle i de samme vindsystemer. Lad hver etape tælle som en sejlads og lad point fra de to etaper afgøre hvem der vinder i de enkelte løb/starter.

- I første omgang kunne ovennævnte forslag anvendes til 1.star og 2.star  samt crusing deltagerene, fortæller sejleren

Se resultatlisten fra Sjælland Rundt

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET