Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Masnedø Marinecenter sørger atter for at sejlere ved Sydsjælland kan få maritime varer. Marianne Hansen har overtaget et omfattende lager.

Masnedø Marinecenter genopstår i Vordingborg

Mange ting lukker og slukker i Udkantsdanmark, men maritim shop ved Vordingborg åbner nu med Marianne Hansen i spidsen. Hun er tidligere ansat i butikken.

Af Troels Lykke |

Marianne Hansen er daglig leder og ejer af den genopståede maritime shop i Vordingborg, der ligger på Sydsjælland, lige nord for Nykøbing Falster.

Hun har masser af gå på mod og ser lyst på fremtiden for Masnedø Marinecenter, der ellers har været lukket i flere måneder. Men i går mandag 2. oktober åbnede forretningen.

Marianne Hansen, der er tidligere bogholder i firmaet, forklarer:

- Vi tilbyder bådopbevaring, vinterkonservering, reparationer og klargøring af din båd til næste sæson samt salg af reservedele og tilbehør. Vi råder næsten over de samme faciliteter som indtil lukningen i 2016, dog kommer vi til at mangle den store rummelige butik, men fortvivl ej, vi har søsat nogle gode planer.

Hjemmeside på vej 

Til minbaad.dk fortæller hun mandag aften: 

- Vi har planer om en hjemmeside til udgangen af februar. Konceptet bliver som Masnedø altid har været. Det vil sige med varer fra alle leverandører og fra alle lande. 

Tidligere ejer var Helmer Lund, der var ved rorpinden efter talrige år som ejer og direktør.

Marianne Hansen har en mekaniker ansat lige nu. Tidligere var der tolv ansat i det, blandt sejlere, kendte firma.

Det var Banedanmark, der fik lukket Masnedø Marinecenter efter en ekspropriation, men nu er butikken altså genopstået igen.

content-loader
content-loader
content-loader