Gå til hoved-indhold
Masnedø Marinecenter blev i 2016 en del af marinekoncernen Nautec sammen med Watski og Johs Thornam.Kort Nyt
Masnedø Marinecenter blev i 2016 en del af marinekoncernen Nautec sammen med Watski og Johs Thornam.

Masnedø Marinecenter integreres nu fuldt ud i Watski-butik

Kunderne fra Masnedø Marinecenter. MMC.dk, bliver nu for alvor en del af Watski. Fra 22. juni ledes MMC-kunderne til Watski.dk.

Af Sara Sulkjær |

I dag er internettet en stor handelsplatform som langsomt men sikkert overtager mere og mere af det fysiske katalogs egenskaber. Flere aktører har da også prøvet sig her, nogen med succes andre med fiasko.

Det næste skridt 

Strategien om at samle kunderne fra Masnedø Marinecenter op gennem hjemmesiden MMC.dk for dernæst at kanalisere dem over i Watski-butikken har været undervejs i seks måneder.

Nu tager Watski med Anders Jessen i spidsen så det næste skridt, når al trafik fra MMC.dk fra og med 22. juni 2017 sendes ind på Watski-hjemmesiden.

Her kommer de tidligere MMC-kunder ind i Watski-universet med mulighed for at se det store vareudbud, lade sig inspirere, orienterer sig om varerne, finde deres lokale Watski-partner, købe varerne på nettet og afhente dem i jeres butikker.

Varm velkomst

Hos Watski ser man da også frem til den øgede trafik, som de nye MMC-kunder vil afføde i såvel butikker som på nettet: 

- Vi glæder os til at byde alle de nye kunder velkommen i Watski og hos Watski-butikkerne, og takker naturligvis alle vores partnere for jeres store forståelse og tålmodighed med denne integration, fortæller Anders Jessen, Watski, i en pressemeddelse. 

content-loader
content-loader
content-loader