Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Strategi, taktik og fart - OL-træner deler guldkorn ud

Den respekterede OL-træner i 49erFX, Peter Hansen, der var med til at skabe OL-bronze i Rio, gav tips til H-båds-sejlere i Bogense. Se 5 min. og vind mere. Interview.

Af Troels Lykke |

Claus Høj Jensen med de unge gaster Rasmus og Frederik vandt i Bogense, selvom de blev disket for tyvstart i sidste sejlads i dag. Læs artikel i morgen, hvor vi har interviewet vinderen. Claus Høj Jensen, der her er med 50 års jubilæumsspiler, synes at det er super råd, som OL-træner Peter Hansen delte ud til os H-båds-sejlere i går.

Sejl din egen sejlads, vær tro mod din egen strategi, fortalte Peter Hansen fra Aarhus. Se video i toppen hvor han helt sikkert kan gøre 90 procent at danske sejlere bedre. Foredraget var populært. Han havde set 18 besætninger sejle lørdag i Bogense i godt arrangeret stævne. Foto og video: Troels Lykke

Peter Hansen sejlede hen til os og sagde at bedste H-båd var 13 sekunder under startlinjen i første start i startskuddet (Claus Høj Jensen). Vi skulle derfor længere frem på linjen. Foto: Troels Lykke

Claus Høj Jensen fra Holbæk og Claus Hovgaard fra Vejle blev hhv. et og to i H-Båd Ligaen. Foto: Troels Lykke

Sådan blev resultatet i ligaen for H-bådene. VM er i Schweiz i år. Stævnet i Bogens var udtagelse til VM i Norge næste år. Mere om stævnet følger i morgen.

content-loader
content-loader
content-loader