Gå til hoved-indhold
Hjemmebanefavoritten Claus Høj Jensen vandt fornyligt i H-båds-ligaen. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Hjemmebanefavoritten Claus Høj Jensen vandt fornyligt i H-båds-ligaen. Foto: Troels Lykke

NM for 36 H-både på Høj Jensens hjemmebane

Claus Høj Jensen og besætning har hjemmebanefordel, når det nordiske mesterskab for H-både sejles i Herslev i weekenden. Tidligere verdensmester Morten Nielsen kan dog også kæmpe med.

Af Ricky Hansen |

Den kommende weekend byder Herslev Strand Sejlklub velkommen til 36 H-båds-besætninger, når årets nordiske mester skal findes. 

På vandet vil hele Norden være repræsenteret i form af Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Det er Roskilde Fjord, der danner rammen om sejladserne, som foregår fra i morgen fredag 9. juni til søndag 11. juni.

Træner i OK-joller

Danmarks største favorit Claus Høj Jensen er på hjemmebane i Herslev sammen med sine to unge gaster Frederik Dahl Hansen og Rasmus J. Andresen. 

I disse vande tumler de tre drenge til dagligt rundt i deres OK-joller for derigennem at holde sig i form til at kunne hænge H-båden ned i frisk vind.

De er dog ikke alene om favoritrollen på hjemmebane. Tidligere flerdobbelt verdensmester Morten Nielsen med sin erfarne besætning fra Roskilde Sejlklub leger ligeledes med i weekendens stævne.

Frisk vind 

Mange frivillige har i et års tid arbejdet på planlægningen af dette stævne, og de sætter en ære i at sejlere og sejlsportsinteresserede får tre fantastiske dage i Herslev. 

Har du lidt kriller i maven for sejlsport, så kom forbi Herslev disse dage. Meteorologerne lover fantastisk sejlvejr med frisk vind, overskyet og en smule regn til at vaske saltvandet ud af øjnene.

Følg stævnet i Facebookgruppen ”H-Boat – NM2017 – Herslev” samt på minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader