Gå til hoved-indhold
Sidste år mødte Buksesnedkeren op til Stelton Cup. Foto: Christian LercheKapsejlads
Sidste år mødte Buksesnedkeren op til Stelton Cup. Foto: Christian Lerche

Vedbæk Sejlklub og KDY sætter punktum for sæsonen på Øresund

Over to weekender sejles Pantaenius Cup og Stelton Cup. For både tilmeldt begge sejladser sejles i år om gennemgående præmier.

Af Sara Sulkjær |

Den traditionsrige sejlads Pantaenius Cup, som KDY afvikler for de lidt større både, er efter forslag fra mange sejlere flyttet to uger frem. Således sejles der i år 23. og 24. september. 

Op-/ned-bane og distancesejlads 

Ligeledes sejles der traditionen tro Stelton Cup den første weekend i oktober, hvorfor stævnet, der arrangeres af Vedbæk Sejlklub, i år afvikles 1. oktober. Det skriver KDY og Vedbæk Sejlklub i en pressemeddelelse. 

Samarbejdet mellem de to klubber betyder nu, at man vil kunne slutte kapsejladssæsonen af med spændende sejlads over to weekender. 

Først kæmpes der på op-/ned-bane i Pantaenius Cup, hvorefter der sejles distancesejlads i Stelton Cup. Ud over præmier for de enkelte sejladser, kan der i år derfor sejles om gennemgående præmier for både, der er tilmeldt begge sejladser.

Gratis havneplads mellem sejladserne

På både kdy.dk og vedbaek-sejlklub.dk kan tilmeldingen allerede nu finde sted. Ønsker du at deltage i de gennemgående præmier, skal dette angives ved tilmelding til Pantaenius og/eller Stelton Cup.

Både, der deltager i begge sejladser, vil kunne ligge gratis i enten Vedbæk eller Rungsted Havn i den mellemliggende uge.

content-loader
content-loader
content-loader