Gå til hoved-indhold
Selv på mindre både er det muligt at have en bruser ombordUdstyr
Selv på mindre både er det muligt at have en bruser ombord

Bad på båden for billige penge

Slip for lange badekøer eller flere dage med fedtet hår. Det er overraskende billigt og enkelt at tage et bad ombord. Sara har her fundet flere løsninger.

Af Sara Sulkjær |

Et bad ved 8-tiden er sjældent en stor succes på de populære havne, hvor sejlere skal en tur under bruseren, inden de kaster fortøjningerne midt på formiddagen. 

Kan du klare dig med et noget mere primitivt bad, kan den varme bruser på land i stedet byttes ud med en mere enkel udgave på båden - som ligeledes kan anvendes for svaj. Minbaad.dk viser herunder tre løsninger på sejlerens badeproblem: 

Brusersæk - 99,00 kr. 

En simpel bruserløsning er denne sæk. Hæld blot vand i posen, hæng den op i solen, og vandet vil herefter varmes op. - Når brusersækken ikke bruges, kan den nemt rulles sammen og lægges væk uden at den fylder unødvendigt meget, garanterer BoatLab.

Til sættet medfølger ophængningshanke, slange og bruserhoved. Køb bruserløsningen hos BoatLab her

----------

Porta Shower - 595,00 kr. 

En praktisk håndbruser, der kan indeholde 5 liter vand. - Man pumper et tryk op i flasken, hvorefter bruseren er klar til brug, forklarer Watski om løsningen. Med til bruseren følger en to meter lang slange. 

Ved denne bruserløsning kan vandet ligeledes varmes op i solen, mens her en brusetid på tre min. Se mere hos Watski her

----------

Yuma - 719,00 kr. 

En lidt mere luksuriøs løsning er denne bruser, der monteres på båden. Selve brusestangen er 60 cm høj og er i forkromet messing. 

Sættet indeholder selve bruseslangen, brusehovedet samt en holder til sæben. Køb bruseren hos Palby Marine her

content-loader
content-loader
content-loader