Gå til hoved-indhold
Kortholdere kan være en stor hjælp til søs - og kan sågar erhverves forholdsvis billigt.Udstyr
Kortholdere kan være en stor hjælp til søs - og kan sågar erhverves forholdsvis billigt.

Hold styr på søkortene med praktisk holder

De store søkort er ofte besværlige at have med ombord, hvis de ikke foldes. Minbaad.dk viser her tre holdere, der forenkler opbevaringen.

Af Sara Sulkjær |

Selvom søkortene er en stor og vigtig sikkerhed at have med ombord, hvis de elektroniske systemer skulle svigte, er det sjældent enkelt at finde en plads til dem på båden. 

Minbad.dk har derfor fundet tre praktiske kortholdere, der kan gøre opbevaringen lettere - vel at mærke uden at kortene behøves at foldes. Se dem herunder: 

Skånemappe - 159,00 kr. 

Selvom kortene i denne holder fra Weilbach stadig må opbevares i fuld størrelse, forenkles opbevaringen dog væsentligt og folder på kortet mindskes. Mappen, som måler 60x43,5 cm, består af otte lommer, så man hermed kan bladre mellem de forskellige kort. 

Køb holderen hos Weilbach her

---------- 

Holder i teak - 195,00 kr. 

Teaktræsholderen kan anvendes til fire søkort, som rulles sammen, inden de placeres i holderen. Selve kortholderen kan eksempelvis placeres oppe i styrehustaget med en afstand på 0,5 meter, forklarer Watski. 

Køb teak-holderen hos Watski her

----------

 

Opbevaringsrør - 236,00 kr. 

Røret, der er fremstillet i plastik og er med praktisk rem, placeres let et ledigt sted på båden. Som ved teaktræsholderen rulles kortene her sammen, og puttes efterfølgende i det justerbare rør. 

Køb røret hos Tempo Bådudstyr her

content-loader
content-loader
content-loader