Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Sådan får du en straf ved topmærket

Norsk verdensmester Eivind Melleby har fået 7-8 straffe i Star-stævne på Bahamas. Se én af dem, 33 sek. inde i video. De mange straffe kostede finaleplads i dag kl. 17.

Af Troels Lykke, Nassau |

Den 45-årige Starbåds-verdensmester Eyvind Melleby og tidligere Volvo Ocean Race-sejler for Ericsson Racing Team, satte fredag to 6. pladser ind på Bahamas med sin gast Revkin, men det var ikke nok til at gå videre.

Det blev aldrig Eyvind Melleby og Joshua Revkins uge til Star Sailors Leauge. Farten var for langsom i starten af stævnet, og holdet fik alt for mange straffe ud for Nassau.

Mange straffe

Staffe modtog den norske sejler nemlig også fredag i første sejlads, én af dem ses på videoen i toppen af artiklen.

Melleby og Revkin kommer igen ind på bagbord halse og vender alt for tæt foran en modstander ved topmærket og får straf af umpirer på vandet.

I den sejlads slutter holdet på en 19. plads, men de efterfølgende sætter to sjettepladser ind, men det var akkurat ikke nok til at slutte på en 10. plads. Melleby og Revkin slutter på 11. plads.

Dumt med straffe

- Det var dumt, at vi fik de straffe, det var lige de fem point, vi manglede til at komme med i finalen, siger en ærlig Eyvind Melleby, der næste år vil fortsætte i Starbåden.

- Jeg har jo en Starbåd hjemme i Norge, jeg vil bruge, men jeg vil nok også sejle J/70er og Melges, forklarer han i Bahamas' 25 graders varme.

Følgende går videre lørdag  indledende finaler kl. 17 dansk tid.

1 - Mark Mendelblatt/Brian Fatih - er direkte i finalen

2 - Robert Scheidt/Henry Boening - er allerede i Semifinalen

3 - Diego Negri/Sergio Lambertenghi

4 - Paul Cayard/Phil Trinter

5 - Paul Goodison/Frithjof Kleen

6 - Xavier Rohart/Pierre-Alexis Ponsot

7 - Philipp Buhl/Markus Koy

8 - Mateusz Kusznierewicz

9 - Ben Saxton/Steve Mitchell

10 - Francesco Bruni/Nando Colaninno

content-loader
content-loader
content-loader