Gå til hoved-indhold
Måske bliver der stop i Svendborg eller i Lundeborg i solo-sejladsen, hvor man får søvn og god mad på pitstop. Foto: Troels LykkeTur
Måske bliver der stop i Svendborg eller i Lundeborg i solo-sejladsen, hvor man får søvn og god mad på pitstop. Foto: Troels Lykke

Fyn Rundt Solo med gourmet-stop

Middelfart Sejlklub inviterer til solo-tursejlads. - Vi starter fra Middelfart marina og holder stop på Sydfyn, forklarer Kaj Ebler, der selv sejler i en Omega 42.

Af Troels Lykke |

Det er jo blevet moderne, at prøve sin grænser af, så hvorfor ikke lave en ” Fyn rundt solo, med gourmet stop.”

Middelfart sejlklub inviterer alle gode sejlere til at deltage i denne sejlads.

Første stop efter 70 sømil

Kaj Ebler forklarer:

Vi starter fra Middelfart marina lørdag den 19. august om morgenen kl. 06.00, og sejler til f.eks. Svendborg ca. 60 sømil eller Lundeborg ca. 70 sm. - alt efter vind og vejr.

Endelig destination bliver bestemt under sejladsen, og der gives besked over telefon. Her mødes vi så formodentlig ved 18.00 tiden.

Der er så bestilt bord på en restaurant kl. 19.00, hvor vi kan hygge os og få noget godt at spise. Næste dag kl. 07.00 sejler vi videre resten af vejen rundt om Fyn. Formodentlig ankomst ved 20.00 tiden i Middelfart.

Tursejlads

Det er ikke tænkt som en kapsejlads, men en tur hvor vi prøver at sejle alene og får lært vores både at kende på en anden måde. Det kan også ses som en ”turn up” til Sølvroret, som der er nogle som skal sejle.

Under sejladsen er alt tilladt, som f.eks. at starte motoren hvis man løber ind i vindstille. Det er vigtigt, at vi er fremme til tiden, hvor vi skal spise og hygge os, det er også en del af turen.

Vi håber, der er mange som er interesseret i sådan en sejlads, og det er ikke et krav, at man er medlem i MS, der må gerne være sejlere fra andre klubber og gæster med. 

Lørdag 19. august går starten

Sejladsen finder sted lørdag og søndag den 19. og 20. august 2017.

Det koster ikke noget at deltage, men alle betaler for sine egne udgifter.

Tilmelding til Kaj Ebler :   mail kajebler@stribnet.dk eller telefon 40339227.

Vi mødes til opstart møde, fredag aften den 18. august kl. ca. 20.00 i Middelfart marina.

Et stykke tid før sejladsen, vil vi udsende deltagerliste og informere de enkelte deltagere nærmere.

Med sejlerhilsen

Middelfart Sejlklub

Kaj Ebler Hansen

content-loader
content-loader
content-loader