Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Båden Avantgarde sejler løs i sejladsen sidste år. Foto: Kim Ebler

MS Fyn rundt solo med gourmet-stop sejles igen fra Middelfart

- Vi sejler 70 fra Middelfart Marina lørdag 18. august kl. 06.00 mod Lundeborg. Alt efter vind og vejr mødes vi der ved 16. - 18. tiden til middag, siger arrangør Kaj Ebler, der sejler med i Omega 42.

Af Troels Lykke |

Sejlersæsonen står snart for døren, og det er tid til at planlægge sommerens sejladser. Vi prøver igen at lave ” Fyn rundt solo, med gourmet stop.” og håber på god deltagelse.

Middelfart sejlklub inviterer alle gode sejlere til at deltage i denne sejlads.

Vi starter fra Middelfart marina lørdag den 18. august om morgenen kl. 06.00, og sejler til Lundeborg ca. 70 sm. Alt efter vind og vejr mødes vi så formodentlig her ved 16 - 18 tiden, fortæller Kaj Ebler til minbaad.dk.

Der er på forhånd bestilt bord på restaurant Pakhuset i Lundeborg kl. 1900, hvor vi kan hygge os og få noget godt at spise. Næste dag kl. 07.00 sejler vi videre resten af vejen rundt om Fyn. Formodentlig ankomst ved 20 tiden i Middelfart. 

Ikke en kapsejlads

Det er ikke tænkt som en kapsejlads, men en tur hvor vi prøver at sejle alene og får lært vores både at kende på en anden måde.

Det kan også ses som en ”turn up” til Sølvroret, som der er nogle som skal sejle. Under sejladsen er alt tilladt, som f.eks. at starte motoren hvis man løber ind i vindstille. Det er vigtigt, at vi er fremme til tiden, hvor vi skal spise og hygge os, det er også en del af turen.

Vi håber, der er mange som er interesseret i sådan en sejlads, og det er ikke et krav, at man er medlem i MS, der må gerne være sejlere fra andre klubber og gæster med. 

I tilfælde af hårdt vejr er der en plan B

I tilfælde af hårdt vejr, vind over 10 s/m, kan vi som plan B sejle til F.eks. Sønderborg eller Svendborg, for at blive indenskærs.

Sejladsen finder sted lørdag den 18. og søndag den 19. august 2018.

Det koster ikke noget at deltage, men alle betaler for sine egne udgifter.

Tilmelding

Tilmelding med opgivelse af bådtype og navn, telefon, mailadresse senest den 12/8 til  Kaj Ebler :  kajebler@stribnet.dk eller telefon 40339227.

Vi mødes til opstart møde, fredag aften den 17. august kl. ca. 2000 i Middelfart marina.

Et stykke tid før sejladsen, vil vi udsende deltagerliste og informere de enkelte deltagere nærmere.

Med sejlerhilsen

Middelfart Sejlklub 

v/ Kaj Ebler Hansen

Middag i Lundeborg.

Der sejles alene i tursejladsen, hvor der overnattes i Lundeborg.

content-loader
content-loader
content-loader