minbaad.dk
søndag 24. juni

Lin og CP ses her under EM, hvor de sluttede på en ærgerlig 4. plads. Foto: Sailing Energy

Alle foilende Nacra'er tilbagekaldes med omgående virkning

De helt nye foilende Nacra'er kaldes nu tilbage midt i testevent i Aarhus. Alvorlig konstruktionsfejl i sværdkisten er problemet. Lin og CP snupper derfor guldet uden medal race.

Kapsejlads | 11-08-2017 23:28 | Af  Sara Sulkjær

Testeventen i Aarhus forud for VM næste sommer har fået en brat afslutning for de 14 Nacra-besætninger, der stiller til start. 

Har sejlet halvandet stævne 

Fredag aften, dagen inden det afgørende medal race, meddelte World Sailing, at samtlige Nacra 17'ere tilbagekaldes med omgående virkning. Det skriver Sejlerlandsholdet på Facebook.  

Det sker efter blot halvandet stævne i de helt nye foilende katamaraner, der første gang blev anvendt til kapsejlads ved EM i Kiel i sidste uge. 

En alvorlig konstruktionsfejl i sværdkisten med risiko for sammenbrud sætter dog en aktiv stopper for videre sejlads i båden. 

Lin og CP vinder

Uden det afsluttende medal race kan danske Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck således tage fra Aarhus med guldmedaljerne om halsen.

Efter fredagens ene sejlads fører parret stævnet med tre point til Gemma Jones og Jason Saunders fra New Zealand på andenpladsen. 

På tredjepladsen ligger endnu et dansk par. Anette Viborg og Mathias Borreskov sikrer sig en flot bronzemedalje ved deres første stævne sammen, og det endda foran europamestrene, italienske Ruggero Tita og Caterina Banti på fjerdepladsen.  

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET