Gå til hoved-indhold
- Her siger jeg familien først til mit mandskab og så svigter jeg familien, forklarer 54-årige Bouwe Bekking, der er gift i Danmark og har datteren Laura. Foto: Team BrunelKapsejlads
- Her siger jeg familien først til mit mandskab og så svigter jeg familien, forklarer 54-årige Bouwe Bekking, der er gift i Danmark og har datteren Laura. Foto: Team Brunel

Bouwe Bekking nåede ikke sin fars begravelse i dag

Brunel-skipper Bouwe Bekking, der bor og er gift i Danmark, er lige nu på Det Indiske Ocean mod Melbourne i Volvo Ocean Race, selvom faderen skulle begraves. Det skete efter aftale med familien.

Af Troels Lykke |

Bekking var i den ambivalente situation: Sejle fra Cape Town mod Melbourne i Volvo Ocean Race med start i søndags eller tage til sin fars begravelse i dag.

Han valgte det første. Bekking forklarer bl.a. på Brunels hjemmeside:

Jeg har altid sagt til mit mandskab. Familien først.  Det er det vigtigste i livet. Jobbet er altid i anden række. Vi er langt væk hjemmefra.

Når der er stop overs i havnene er der aldrig nok tid til familien. Det er vigtigt at finde den rigtige balance, der er for mange ægteskaber, der er sluttet i sejlsporten.

I dag er en trist dag for mig. My Old man døde sidste uge og i dag er der begravelse.

Vi vidste det var et spørgsmål om tid og vi besluttede på forhånd at jeg skulle sejle, men det er ikke en god følelse jeg bliver glad for. Her siger jeg familien først og så svigter jeg familien.

Den eneste trøst jeg har er at min far nåede en høj alder og at han havde et godt liv.

Jeg tænker på alle de ting han lærte mig og alle timerne vi brugte sammen, da jeg var et barn, lærdom for livet, det sjove som at fiske, cykle og ja.......: sejlads.

Han støttede mig altid i mit valg om at blive professionel sejler: Jeg skulle bare leve mit liv og nyde det 100 procent.

SAIL ON DAD!

Bouwe 

Bouwe Bekking er på sin 8. jordomsejling lige nu for Team Brunel.

content-loader
content-loader
content-loader