Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nacra 17 klassen møder op med foils til VM. Foto: World Sailing

VM 2018 i Aarhus søger kommunikations-rorgænger

VM for alle ti OL-klasser i Aarhus næste år opslår nu en stilling som kommunikationsansvarlig for stævnet og de aktiviteter, der knytter sig til, fortæller projektleder Klaus Natorp.

Af Troels Lykke |

Det store VM for alle ti OL-klasser i Aarhus næste år opslår nu en stilling som kommunikationsansvarlig for stævnet og de aktiviteter, der knytter sig til.

Et VM i én OL-klasse er en stor mundfuld at organisere og afvikle.

Når man så ganger med ti - og dertil lægger en masse yderligere lag oven på med havneaktiviteter, medieaftaler og meget andet, så får man et indtryk af i de enorme kræfter, der skal investeres i at blive klar til Sailing World Championships i Aarhus i august 2018. Det fortæller Dansk Sejlunion.

Fuld tid frem til VM er slut

Alene kommunikationsarbejdet er allerede nu en tung opgave. Derfor opslår VM-organisationen med base i Aarhus nu en fuldtidsstilling som kommunikationsansvarlig.

Stillingen er tidsbegrænset fra nu og frem til og med VM-afviklingen i 2018.

”VM kræver en gigantisk kommunikationsindsats. Ikke kun over for sejlermiljøet, men i høj grad også over for hele Danmark, som vi gerne vil involvere i VM – enten som frivillige hjælpere eller som gæster og tilskuere på havnen i Aarhus. Vi har brug for en person, der kan koordinere hele indsatsen og samtidig stå for den daglige planlægning af vores kommunikationsbehov,” forklarer Klaus Natorp, projektleder for VM.
content-loader
content-loader
content-loader