Gå til hoved-indhold
Sejlere fra over 100 nationer finder vej til VM i Aarhus, hvor Cathrine Christensen netop er ansat som mediekoordinator. Foto: PR-fotoKapsejlads
Sejlere fra over 100 nationer finder vej til VM i Aarhus, hvor Cathrine Christensen netop er ansat som mediekoordinator. Foto: PR-foto

Erfaren Smukfest-koordinator skal styre VM 2018's kommunikation

Cathrine Bianca Christensen er fra 1. marts ansat som kommunikationsansvarlig for Worlds 2018 i Aarhus, hvor man forventer at se 400.000 gæster på havnen.

Af Sara Sulkjær |

Med en fortid som mediekoordinator ved Smukfest i Skanderborgs bøgeskove har Cathrine Bianca Christensen stor erfaring med, hvad der kræves for at afvikle events i overstørrelse.

Unikt vindue

Den erfaring tager hun med, når hun fra 1. marts tiltræder i stillingen som kommunikationsansvarlig for Worlds 2018 i Aarhus. 

Her glæder hun sig til at blive en del af VM-teamet og i særdeleshed til at løfte kommunikationsopgaven.

- Sådan en stor begivenhed er et unikt vindue ud mod verden, hvor vi får mulighed for at vise, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde.Både som eventarrangør, men også set i det bredere perspektiv i forhold til turisme og kultur og alle de gode oplevelser, man kan få her i Aarhus, forklarer Cathrine Christensen i en pressemeddelelse. 

Sikre kendskab til havnefesten

Hun får et arbejdsfelt, der rækker langt videre end at kommunikere sejlsport. Cathrine Christensen skal i lige så høj grad markedsføre og sikre kendskab til den gigantiske havnefest, der kommer til at omkranse VM - med et forventet besøgstal på 400.000 gæster i løbet af VM-dagene.

Cathrine Christensen er formelt ansat i Sailing Aarhus, men indgår på fuld tid i VM's projektteam under ledelse af VM-chef Klaus Natorp.

Worlds 2018 afholdes fra 30. juli til 12. august 2018 - centreret omkring de nye bynære havnearealer ved DOKK1 og ved det til den tid nyopførte Aarhus Internationale Sejlsportscenter på spidsen af Aarhus Ø.
content-loader
content-loader
content-loader