Gå til hoved-indhold
En række vognmænd over hele landet kan hjælpe med transporten fra havn til hal. Her det er Hellers, der har til huse på Kastrup Havn. Foto: HellersKort Nyt
En række vognmænd over hele landet kan hjælpe med transporten fra havn til hal. Her det er Hellers, der har til huse på Kastrup Havn. Foto: Hellers

Det koster transporten til vinterhal

Se nu den samlede pris på vinteropbevaring, når transporten medregnes. Minbaad.dk tjekker priserne fra fire vognmænd i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Af Sara Sulkjær |

1000 kroner. Så billigt kan det gøres, hvis båden skal opbevares tørt og sikkert i en hal vinteren over, viste en artikel fra minbaad.dk i sidste uge. 

En pris, der dog hæves væsentligt, når transporten fra havn til hal medregnes. Af en rundspørge hos fire danske vognmænd bliver det klart, at det kan være en yderst god idé at tjekke prisen på bådtransporten, inden aftalen på vinteropbevaring i hal underskrives. 

Forvent en merpris 

I undersøgelsen tages udgangspunkt i et opsat eksempel, hvor en 30-fods kølbåd skal transporteres fra havnen til en hal 50 kilometer væk. I havn såvel som hal skal båden løftes med kran, hvilket naturligvis er medregnet i prisen. 

Modsat indgår returkørsel samt mobilisering ikke i prisen, ligesom der heller ikke tages forbehold for trafikken i det område, hvori båden skal fragtes. En række væsentlige faktorer har altså ikke været mulige at inddrage i prisudregningerne. 

Dermed må medregnes en merpris alt afhængig af de forhold, der gør sig gældende omkring hver enkelt bådtransport. Reelt vil en transport på 50 kilometer inkl. to kranløft derfor ofte koste mellem 3.000 og 4.000 kr., modsat de 2.000-3.000 kr. som priserne nederst i denne artikel ellers lyder på. 

Prisniveauet er ens 

Tager man et nærmere kig på priserne bliver det desuden tydeligt, at der ikke er væsentlige variationer i vognmændenes prisniveau på tværs af landet. 

Dog vil en transport i Københavnsområdet reelt ofte blive dyrere end en transport på de jyske eller fynske veje, da trafikken naturligvis er betragteligt større i hovedstaden. For at få et indtryk af prisen på netop din bådtransport anbefaler vi derfor at tage kontakt til den enkelte vognmand.

Se de fire vognmænds pris på transporten herunder:  

Sjælland: 

Hellers - 2.700 kr. 

Fyn: 

Poul Schou - 2.250 kr. 

Jylland:

Jydsk Bådtransport - 2.600 kr. 

* Alle priserne er inklusiv moms og indbefatter to kranløft samt 50 kilometers transport. Klik på vognmændene i undersøgelsen for at blive ledt til deres respektive websites.

content-loader
content-loader
content-loader