minbaad.dk
fredag 22. juni

De 18 1. divisionsbesætninger kommer til at kæmpe i 3-7 sekundmeter i Skovshoved. Foto: Frederik Sivertsen

Danmarks bedste sejlklub skal findes i weekenden

Meget kan ske, når årets sidste ligastævne sejles i Skovshoved. Frederikshavn har lagt sig i spidsen foran KDY, der har hjemmebanefordel. I en tæt top-10 kæmper flere teams om podieplaceringerne.

Kapsejlads | 14-09-2017 13:18 | Af  Sara Sulkjær

Der bliver rift om podiepladserne, når danmarksmestrene skal kåres i weekenden. Fjerde og sidste ligastævne kan meget vel blive en tæt affære, hvor blot seks point skiller 3. og 7. pladsen. 

Hjemmebane kan få betydning

Helt i front ligger de forsvarende danmarksmestre fra Frederikshavn, der med én førsteplads og to andenpladser i de foregående stævner har sejlet solidt sæsonen igennem. 

Med seks point til KDY på andenpladsen skal meget gå galt, hvis ikke nordjyderne kan stille sig øverst på podiet søndag. 

Dog kan KDY's indgående kendskab til farvandet omkring Skovshoved vise sig at få betydning i de afgørende sejladser. En hjemmebanefordel ikke blot sejlerne, men også klubben ser frem til: 

- KDY glæder sig rigtig meget til at sejle på hjemmebane nord for vores havn. Vi håber, at der kommer rigtig mange ned og ser vores hold KDY Sharks sejle en podieplads i hus, forklarer klubben til Sejlsportsligaens Facebookside

Horsens tæt på podiet 

Interessant bliver det også, om ligaholdet fra Horsens kan fortsætte de gode takter fra sidste stævne i Aarhus. Her sluttede de lidt overraskende øverst på podiet, og rykkede op på den samlede fjerdeplads. 

Med blot fire point til Kerteminde på den nederste podieplads har teamet i den grad noget at kæmpe for, når sejladserne skydes i gang i Skovshoved. 

Se den foreløbige top-10 i Sejlsportsligaen herunder: 

1: Frederikshavn Sejlklub (5 point)

2: KDY (11 point)

3: Kerteminde Sejlklub (14 point)

4: Horsens Sejlklub (18 point)

5: Skovshoved Sejlklub (18 point)

6: Yachtklubben Furesøen (20 point)

7: Hellerup Sejlklub (20 point)

8: Kaløvig Bådelaug (22 point)

9: Sejlklubben Sundet (31 point)

10: Hadsund Sejlklub (33 point)

Se hele stillingen her

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET