Gå til hoved-indhold
Bavaria-sejlere skal nu navigere med udstyr fra Navico. ArkivfotoUdstyr
Bavaria-sejlere skal nu navigere med udstyr fra Navico. Arkivfoto

Navico er ny eneleverandør til Bavaria

Bavaria-bådene vil fremover sejle med udstyr fra B&G og Simrad. Den helt nye motorbåd, Bavaria R55, vil eksempelvis have Simrad NSS evo3 ombord.

Af Sara Sulkjær |

De nye både fra verdens andetstørste skibsværft Bavaria vil nu udelukkende blive solgt med B&G- og Simrad-udstyr ombord. 

Det franske værft har netop indgået en aftale med Navico, der ejer de to udstyrsmærker, om at levere elektronisk udstyr til de mange både, der hvert år produceres hos Bavaria. 

Stolt direktør

En aftale, der vækker begejstring hos Navico, den ledende producent af elektronisk marineudstyr: 

- Navico er meget stolte over samarbejdet med Bavaria Yachts og vil fortsat arbejde med dem for at stille det bedste udstyr til rådighed for sejl- og motorbådsentusiaster, forklarer CEO for Navico, Leif Ottosen, i en pressemeddelelse. 

Ombord på den helt nye Bavaria R55 vil køberen som standard derfor blive mødt af kortplotteren Simrad NSS evo3 samt en Simrad 4G radar.

Navico på 2017-nyheder

Også 2017-nyheden Bavaria C57 samt Bavaria C65 vil have udstyr fra Navico ombord. Her er der tale om et B&G Zeus³ multifunktionsdisplay, som ifølge producenten er ét af de bedste displays på markedet. 

H5000-instrumenter, der kombinerer gode sejloplevelser med smart teknologi, vil sammen med flere andre features ligeledes være at finde på bådene. 

content-loader
content-loader
content-loader