Gå til hoved-indhold
Det bliver fremover lettere at bevare overblikket for Navicos brugere. Foto: PR-fotoUdstyr
Det bliver fremover lettere at bevare overblikket for Navicos brugere. Foto: PR-foto

Navico overtager Naviop - skal sikre komplet systemkontrol

Med overtagelsen øges sikkerheden for Navicos brugere. Data fra alle relevante systemer vil desuden samles om bord.

Af Sara Sulkjær |

Navico, verdens største producent af marineelektronik og moderselskab for mærkerne Lowrance®, Simrad® og B&G®, har netop gennemført overtagelsen af Naviop, global leder indenfor monitorering og kontrolsystemer til det maritime marked. 

Det fulde overblik

Som ramme for opsamling af data fra alle relevante systemer om bord, danner Naviop et digitalt ecosystem for fartøjer udstyret med Simrad, Lowrance og B&G marineelektronik med multifunktions-displayet som centrum for komplet systemkontrol og information. 

Her er alt designet for at højne det fulde overblik og fornøjelsen ved at sejle.

- Det glæder os at byde Naviop velkommen til Navico-familien. I mange år har bilproducenter givet kunderne fuld integration lige ved hånden, og vi, som marineindustri, er faldet bagud med hensyn til at levere same niveau af tilgængelighed og kontrol, fortæller Leif Ottosson, Navico CEO, i en pressemeddelelse og fortsætter: 

- Med Naviop har vi taget et skridt fremad for at kunne levere en omfattende systemintegrationsløsning til bådbyggerindustrien – et skridt som allerede er taget vel imod af mange af vore bådbygger-kunder. Vigtigst for disse fuldt-integrerede systemer er, at de øger sejloplevelsen ved at gøre det lettere at være bådejer og ved at øge fornøjelsen ved at sejle.

Fuld integreret informationssystem 

Navico vil, med denne overtagelse, tage yderligere et skridt til at ændre idéen om et centralt multifunktionsdisplay og til et fuldt integreret cloud-forbundet informationssystem. 

Naviops succes til dato kommer fra dets ophav indenfor industriel automation, og er et resultat af kontinuerlig udvikling af nye højteknologiske produkter og systemer samt implementering af disse.  

Naviop-systemerne danner et center såvel som en digital styringsløsning, der opfylder en række internationale industristandarder, og kan klare alt fra air condition og motorer til dieselgeneratorenheder og stabiliseringssystemer.

content-loader
content-loader
content-loader