Gå til hoved-indhold
Det er bedre, at man slår alarm, end at man lader være, hvis man mener, der er nogen i havsnød, siger indsatsleder Niels Nygaard fra Pandrup. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Det er bedre, at man slår alarm, end at man lader være, hvis man mener, der er nogen i havsnød, siger indsatsleder Niels Nygaard fra Pandrup. Arkivfoto: Troels Lykke

Kæmpe redningsaktion af lystfisker i Vesterhavet - for ingenting

Helikopter fra Aalborg, redningsbåde fra Hirtshals, Thorupstrand og Løkken, og en brandbil, lægebil og ambulance blev sendt mod Saltum for at komme nødstedt fisker til undsætning.

Af Troels Lykke |

Om det var et fiskeblink, der fangede solen på den forkerte måde, eller om en lystfisker alligevel var blevet lige lovligt kreativ med en lygte, er ikke helt til at vide, skriver TV 2 Nord.

Men mandag aften klokken 18.16 måtte det helt store udrykningsudstyr stilles an ved Saltum Strand, syd for Løkken, hvor folk på stranden mente at have set en lystfisker ude på vandet have morset "SOS" ind mod land.

Derfor blev både helikopter fra Aalborg, redningsbåde fra Hirtshals, Thorupstrand og Løkken, en brandbil med sprøjte fra Pandrup og lægebil og ambulance sendt mod Saltum for at komme den nødstedte fisker til undsætning.

Men ét stort problem

Eneste problem var bare, at fiskeren ikke var nødstedt. Overhovedet.

- Da vi nåede ud til ham, sad han bare og fiskede fra sin båd. Og det ville han egentlig gerne have lov til at blive ved med. Så der var ikke så meget andet at gøre for os end at tage hjem igen, siger indsatsleder Niels Nygaard fra stationen i Pandrup til TV2 Nord.

Kilde: TV 2 Nord

content-loader
content-loader
content-loader