Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det viste sig at være en gaspistol som svenskeren truede med. Arkivfoto

Svensk sejler truer med pistol i Gilleleje Havn

Svensker blev lørdag anholdt af svært bevæbnede betjente, som på Gilleleje Havn råbte ham an, og sigtede på ham med automatvåben, indtil han lå i håndjern på molen.

Af Troels Lykke |

Nordsjællands Politi rykkede lørdag aften ud til Gilleleje Havn med svært bevæbnede betjente, og foretog en kontant anholdelse af en svensk mand

Årsagen til anholdelsen var, at han kort forinden havde truet nogle danske mænd med en pistol.

En svensk mand blev lørdag aften anholdt af svært bevæbnede betjente, som på Gilleleje Havn råbte ham an, og sigtede på ham med automatvåben indtil han lå i håndjern på molen.

Politiet sneg sig ind på svensker

Den dramatiske anholdelsesaktion skete, mens havnen var fuld af mennesker, som overrasket så til, da betjentene sneg sig ind på den svenske mand og pludselig råbte ham an, og beordrede ham til at række hænderne i vejret.

Den konsekvente og dramatiske anholdelse skete efter et sammenstød mellem den svenske sejler og nogle støjende danskere i en nærliggende båd, her havde der angiveligt været noget skænderi og skubberi mellem de involverede personer og pludselig havde den svenske mand trukket en pistol frem og truet de danske mænd.

Det fortæller flere vidner til localeyes.dk.

Nordsjællands Politis vagtchef sendte straks en reaktionspatrulje frem til stedet, det er særligt trænede betjente som udover kraftige automatvåben også har ekstra sikring i form af hjelme og kraftige skudsikre veste.

Det skriver localeyes.dk

Det var en gaspistol

Vidner til truslen med pistolen havde holdt øje med den svenske mand,og derfor kunne betjentene guides direkte hen til den båd, som pistolmanden befandt sig på, og foretage anholdelsen af manden.

Ved søgen efter pistolen fandt betjentene frem til våbnet som viste sig at være en gaspistol, og altså ikke en rigtig pistol.

Kilde. lokaleyes.dk

content-loader
content-loader
content-loader