Gå til hoved-indhold
Båden forventes at sejle bedre end hidtil set af Bavaria-både, når krydsstellet bliver på 136 kvadratmeter bliver sat. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Båden forventes at sejle bedre end hidtil set af Bavaria-både, når krydsstellet bliver på 136 kvadratmeter bliver sat. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Bavaria C57: Tyskerne hæver kvaliteten – og prisen

Bavaria Yachtbau kom i år med nyt på deres sejlbådlinje efter to års pause. Italienske Cossutti Yacht Design står bag den 5,25 meter brede båd.

Af Troels Lykke |

Nu sker der noget på det sydtyske værft med deres nye Bavaria 57er, der blev afsløret på Boots største stand, som Bavaria Yachtbau havde stablet på benene.

Samtidig blev en anden verdenspremiere, en motorbåd, Bavaria 40 R Coupe, vist frem.

Begge både var pakket ind i et store hvide klæder, der blev løftet væk på smart vis, samtidig med at høj musik spillede, efterfulgt af interview med værftets direktør, der talte for mindst 500 mennesker.

Værftet har nu fået ny italiensk designbureau ind, nemlig italienske Cossutti Yacht Design, der er kendt for at designe større luksusbåde.

5,25 meter bred

Og det bliver god plads, for med en bredde på 5,25 meter, er der et dæk og kahyt på 88 kvadratmeter til at bevæge sig på.

Båden forventes at sejle bedre end hidtil set af Bavaria-både, når krydsstellet bliver på 136 kvadratmeter bliver sat. Den danske sælger fra Dansk Marine Center, Niels Nielsen, der med sine tre kolleger, var tilstede i Boot, forklarer.

- Bavaria har nu steppet op i kvalitet med fx vakuumstøbte skrog og flottere interiør og man får større valgfrihed til farver og indretning, men man går heller ikke kun efter at være det billigste. Med Bavaria 57eren får vi en båd, der gør at vi vil kunne holde på vores kunder, hvis de vil have en større båd.

Båden kommer til at koste fra 3,54 mio. kroner. Se mere

Med 5,25  meters bredde er der god plads i tyskeren.

content-loader
content-loader
content-loader