Gå til hoved-indhold
Bådlånsprodukt fra Nykredit Leasing er tilpasset bådens værdi og levetid. Der tages pant i båden og der er et krav om en udbetaling på min. 25%, fortæller Nykredit Bådlån. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Bådlånsprodukt fra Nykredit Leasing er tilpasset bådens værdi og levetid. Der tages pant i båden og der er et krav om en udbetaling på min. 25%, fortæller Nykredit Bådlån. Foto: Troels Lykke

Nykredit Bådlån er en realitet - lave renter loves

Nykredit Leasing går nu på markedet med skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande. Tjek renten her.

Af Troels Lykke |

Traditionelt har finansiering af lystbåde været foretaget ved blancolån, boliglån eller egne midler.

Men nu tilbyder Nykredit Leasing skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande.

Danskerne, der vil gøre drømmen om en båd til virkelighed, kan nu få båden finansieret via et Nykredit Bådlån.

”Flere og flere kunder efterspørger et lån til båden, og bådlånet skal imødekomme den efterspørgsel,” siger Mik Kristensen, direktør i Nykredit Leasing.

25 procent i udbetaling

Når sejlere med båddrømme kommer til Nykredit Leasing, møder de et bådteam, der kan hjælpe med alle dele af bådkøbet fra vurdering til selve finansieringsaftalen.

”Med et dedikeret bådteam, der har stor erfaring i både og finansiering, er vi en solid rådgiver i alle bådkøbets faser,” siger Mik Kristensen.

”Vores nye bådlånsprodukt er tilpasset bådens værdi og levetid. Og idet der tages pant i båden og er et krav om en udbetaling på min. 25%, kan vi give kunderne attraktive renter. Vi hjælper gerne med det praktiske omkring bådhandlen, og vores bådteam har stor erfaring fra mange år i branchen,” siger Mik Kristensen.

5,5 procent

Bådkonsulent Per Aaslet oplyser til minbaad.dk at renten er 5,5 % (variabel) til ganske almindelige kunder, der køber en ny eller brugt båd. 

content-loader
content-loader
content-loader