Gå til hoved-indhold
Beneteau Antares 6 måler 5,70 meter og vejer 1180 kg. Foto: PR-foto.Småbåde
Beneteau Antares 6 måler 5,70 meter og vejer 1180 kg. Foto: PR-foto.

Beneteau Antares 6 - mere komfort på samme plads

Den nye Beneteau Antares 6 havde premiere på Paris Boat Show i starten af december. Konvertible sæder og komfort for 334.900 kr. Risbjerg.dk er forhandler båden.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Beneteau lancerer to nye udenbords motorbåde, Antares 6 og 9. Begge havde premiere ved Paris Boat Show, 2.- 10. december 2017.

Den nye Antares 6 er den mindste af udenbords motorbådene, som har været en serie de sidste 40 år. Båden er ideel til alt fra dagssejlads og fiskeri til frokost på vandet.

Praktisk og konvertibel

Der er komfortabelt plads til seks personer, på de 5,70 meter båden måler. Cockpittet er praktisk med flytbare sæder agter til, som gør det nemt at komme til motoren uden at beskadige sæderne.

Naturligt lys kommer ind i styrehuset, som har vinduer hele vejen rundt. Førersædet er justerbart, der er konvertibelt co-pilot sæde og en åben hvilekabine, som øger pladsen ombord. Forrest findes en dobbeltkøje og toilet.

Antares 6 har en motor på 115 hk, og en tank på 100 liter. Prisen for Beneteau Antares 6 ligger på DKK 334.900, og kan ses hos risbjerg.dk.

Co-pilot sædet er konvertibelt. Foto: PR-foto.

Agterbænken kan nemt fjernes så der er adgang til motoren uden at beskadige sæderne. Foto: PR-foto.

content-loader
content-loader
content-loader