Gå til hoved-indhold
Christian Hangel, tv., uddeler pris til den 50-årige nordjyde, Bent Ulrik Niss. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk SejlunionSejlklubber
Christian Hangel, tv., uddeler pris til den 50-årige nordjyde, Bent Ulrik Niss. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

Stor hæder til nordjysk sejlsportsleder

Bent Ulrik Niss fra Nordjysk Windsurfing Klub modtager Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2017 på 25.000 kr. Det skete på DS generalforsamling i dag i Svendborg.

Af Troels Lykke |

Prisen gives for et enestående engagement og store personlige kvaliteter, der har gjort en kæmpe forskel for surfsporten i det nordjyske.

Engagement, professionalisme og oprigtig nysgerrighed i andre mennesker. Læg dertil en uselvisk og afslappet personlighed og et stort fokus på inkluderende fællesskab, så begynder billedet afBent Ulrik Niss at tegne sig.

Alt sammen egenskaber, der blev fremhævet, da den 50-årige næstformand i NordjydskWindsurfing Klub lørdag blev hyldet som årets modtager af Dansk Sejlunions Klubudviklingspris på 25.000 kr.

Det skriver Dansk Sejlunion til pressen.

”Din indsats er et bemærkelsesværdigt eksempel på, hvordan man i en klub kan skabe forandring og opnå et særdeles højt aktivitetsniveau, når man griber mulighederne,” sagde Christian Hangel, bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion og medlem af priskomiteen, da han motiverede valget af Bent Ulrik Niss som årets prismodtager.Klubudviklingsprisen gives til en klub, en gruppe eller en person, der gør en forskel i sejlsporten – og som kan være til inspiration for andre. Bent Ulrik Niss var én blandt syv nominerede til prisen, der hvert år uddeles i forbindelse med Dansk Sejlunions generalforsamling.

”Det er i høj grad din fortjeneste, at der er samlet et stærkt team af trænere Nordjysk Windsurfing

Klub, og derudover er du særdeles aktiv i forskellige sammenhænge på et regionalt og nationalt niveau. Du er – og har været – tovholder på store vandsports- og surfstævner, som har tiltrukket i hundredevis af deltagere. I den forstand er Klubudviklingsprisen 2017 også en anerkendelse af surfmiljøet som en del vigtig del af dansk sejlsport,” uddybede Christian Hangel i sin hyldesttale.

Prismodtager: Jeg er rørt og taknemmelig

”Jeg er både rørt og taknemmelig over at modtage prisen og den anerkendelse, der følger med. I Nordjylland er det normalt sådan, at hvis man ikke hører noget skidt, så er det sikkert godt nok. Derfor gør det indtryk, når der nu er nogen, som lægger mærke til vores arbejde i klubben og anerkender det på denne måde,” sagde Bent Ulrik Niss efter overrækkelsen.

”Jeg er samtidig dybt taknemmelig for det fællesskab, vi har i Nordjydsk Windsurfing Klub, og som giver mig mulighed for at udfolde de ting, jeg brænder for. Så prisen er også en stor tak til alle i klubben, som støtter op om vores fællesskab,” tilføjede han. 
content-loader
content-loader
content-loader