Gå til hoved-indhold
Fotos er af udstillingsbåden som hurtigt blev pakket ud fredag aften af Team Reese Marin for fremvisningen lørdag formiddag.Kort Nyt
Fotos er af udstillingsbåden som hurtigt blev pakket ud fredag aften af Team Reese Marin for fremvisningen lørdag formiddag. Marex 310 koster 2 mio. kroner sejlklar med alt udstyr.

Optimisme i branchen: Marex 310 solgt 6 dage før udstilling

Reese Marin tyvstartede Fredericia Boat Show med salg af Marex 310 Sun Cruiser 6 dage inden åbningen på fredag. Vedbæk-sejler slog til.

 

Af Troels Lykke |

Marex 310 Sun Cruiser, som fornyligt har vundet den fornemme pris European Powerboat Of The Year 2017, har nydt stor efterspørgsel fra overalt i Europa. 

En familie fra Sjælland havde gennemlæst diverse test omkring den nye Marex 310 Sun Cruiser, og hørt at den ville få Danmarks premiere på Fredericia Boatshow 2017.

Så båd seks dage før åbning

Kasper Reese fra Reese Marin i Aabenraa forklarer i dag til minbaad.dk om salget af båden til en sejler i Vedbæk:

- De havde desvære ikke mulighed for se båden i tidsrummet for boatshowet. De forespurgte derfor om at få lov at se udstillingsbåden Marex 310 Sun Cruiser i lørdags altså 6 dage inden åbningen af udstillingen.  Båden var netop om fredagen blev kørt ind på standen i hallen og manglede kun at blive pakket ud, forklarer sønnen til direktør for Reese Marin, Henrik Reese.

Reese Marin fik lov af messen at vise den frem lørdag formiddag for familien, og dette endte med et salg af "Premiere båden”Marex 310 Sun Cruiser .

- Båden er selvfølgelig tilgængelig på messen. Vi har i forvejen solgt en til det danske marked, forklarer Kasper Reese.

DS-direktør ser stort potientiale i privat bådudlejling

Fremadrettet vil udlejningen af private både være i vækst, spår Christian Lerche. Samtidig glæder direktøren sig over, at udlejningen kan hjælpe flere danskere på vandet.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites