Gå til hoved-indhold
Kasper Reese til venstre jubler i lørdags på Boot-udstilling, mens Henrik Reese er til højre. Marex 310 udstilles på Boat Show i Fredericia til februar. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Kasper Reese til venstre jubler i lørdags på Boot-udstilling, mens Henrik Reese er til højre. Marex 310 udstilles på Boat Show i Fredericia til februar. Foto: Troels Lykke

Reese-jubel: Marex 310 vinder European Motorboat of the Year

Marex 310 Sun Cruiser fik vinderprisen European Motorboat of the Year 2017, kåret af europæiske journalister, på Boot i Düsseldorf.

Af Troels Lykke |

Marex 310 Sun Cruiser er en båd, som BådNyt, vi også arbejder for, har testet og skrevet om i januarudgaven, hvor man kan læse seks sider om båden, der har fået flere priser i år. Og nu også European Motorboat of the Year 2017.

Lige efter at Marex-direktør Espen Aalrud fik prisen i glas, overrakte han den til en storsmilende Henrik Reese og sønnen Kasper Reese fra Reese Marin i Aabenraa. Et firma, som har haft fingrene med i spillet omkring designløsninger.

- Vi er glade for at juryen gav os ret i at båden har en masse gode ting, som fx at båden kan gøres åben på ti sekunder og at den er let at  gå rundt om og hvad sejlegenskaber angår, så stejler båden ikke, heller ikke når den skal plane, samtidig er den retningstabil på grund af en dyb V-form, siger Henrik Reese om Marex 310 Sun Cruiser, der koster 1,99 mio. kroner inklusiv diverse udstyr.

Vennerne var der også da sejren skulle skylles ned. - Jeg har gemt to Marex 310 til kunder i Danmark, både jeg kunne have solgt til Tyskland, siger Henrik Reese, tv. Foto: Troels Lykke

Marex 310 Sun Cruiser har en del praktiske løsninger som journalister fra 9 lande synes godt om. Fx at en kaleche kan skubbes fri på ti sekunder.

content-loader
content-loader
content-loader