Gå til hoved-indhold
En ekspert fra HF Marine tager gerne turen til de danske sejlklubber, og fortæller om reparationer, produkter o. lig. Foto: HF MarineUdstyr
En ekspert fra HF Marine tager gerne turen til de danske sejlklubber, og fortæller om reparationer, produkter o. lig. Foto: HF Marine

Gratis foredrag til sejlklubber: Bliv klogere på osmose og teak

HF Marine fra Svendborg turnerer rundt til landets sejlklubber. Osmosebehandlinger og reparationer af teakdæk med egne produkter er bl.a. på programmet. Klubbernes ønsker imødekommes også.

Af Sara Sulkjær |

Når klubmesteren efter sommerens aftenmatcher er kåret, står klublokalet ofte øde hen. HF Marines gratis foredrag for sejlklubberne kan derfor være med til at sprede liv på havnene, når bådene står på land.  

Tager imod specifikke ønsker

Eksperter fra den danske virksomhed tager her på visit i de danske sejlklubber, hvis medlemmer kan blive klogere på de reparationer, der venter i vinteren og foråret. 

- Vi kan forklare om brugen af vores produkter til en stor del af de reparationer, som sejlere går og laver over vinteren. Om lak, maling, lakering, teakdæk, osmosebehandling og desuden også større reparationer, forklarer Anna Fokdal fra HF Marine til minbaad.dk.

Har klubbens medlemmer specifikke ønsker og interesser, eksempelvis i forbindelse med reparationer på deres både, vil dette også i et vist omfang kunne imødekommes. 

- Hvis de har lyst til at høre om, hvad vores produkter kan i forhold til deres både, kommer vi gerne og fortæller om det. Har de specifikke emner, der relaterer til vores produkter, således at vi har viden om emnet, taler vi også om det, understreger Fokdal. 

Godt og informativt

Invitationerne til de gratis foredrag blev sendt ud for en uge siden, men allerede nu har to sejlklubber meldt sig på banen. Det er klubber i Svendborg og Haderslev, der kan se frem til en oplysende aften med erfarne eksperter. 

Skal man tro HF Marine, kommer klubberne da heller ikke til at fortryde deres invitation: 

- Folk siger altid, at det har været super godt og informativt. Noget, de kan bruge til noget, slutter Anna Fokdal. 

Har din sejlklub lyst til at få et gratis besøg af eksperterne fra HF Marine, kan virksomheden kontaktes på 62 20 13 12 eller på mail info@hfmarine.dk 

Se billeder fra tidligere foredrag herunder: 

content-loader
content-loader
content-loader