Gå til hoved-indhold
Til højre ses Hallberg-Rassy værftet. PR-fotoKort Nyt
Til højre ses Hallberg-Rassy værftet. PR-foto

Nye Hallberg-Rassy 340 og Vindö 32 ses i Orust

Oplev verdenspremiere på flere både når Skandinaviens største sejlbådsmesse åbner dørene i weekenden 25. -27. august i Ellös på Orust, nord for Göteborg.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Den 24. udgave af Open Shipyard, Skandinaviens største sejlbådsmesse holder åbent 25. -27. august i Sverige. Messen er den eneste udstilling i verden, hvor du kan se hvordan bådkonstruktion fungerer,nemlig hos Hallberg-Rassy.

10 lande udstiller med i alt 102 både, hvoraf størstedelen er sejlbåde. I år er der også brugte både at finde i den velassorteret havn. Brugt bådene ligger mellem 29 til 65 fod og er fra professionelle mæglere.

Verdenspremiere

Blandt de helt nye både er Hallberg-Rassy 340 at finde. Båden kommer med nyt design, og erstatter altså Hallberg-Rassy 342 som blev bygget i 328 eksemplarer de sidste 13 år. Den nye og opdaterede version kommer med udstyr som lever op til standarden.

Verdenspremieren på Vindö Rapid Commuter 32 finder også sted på messen. Den første Vindo-model i tredive år, designet af Rolf Eliasson.

Forsito Yachts YD 41 og Najad 395 AC er to både der også er premiere på. Disse både er dog ikke at finde på selve udstillingen, men virksomhederne fortæller mere om modellerne på messen.

Lørdag aften holder den berømte marinefotograf Rick Tomlinson forelæsning. Og der er desuden en bar med caribisk tema at finde fredag- og lørdag aften.

Alle udstillere kan findes på www.oppetvarv.se/utstallare/

Hallberg-Rassy 340. PR-foto

 

Hallberg-Rassy 340. PR-foto

Vindö Rapid Commuter 32 bygges både i plastik og mahogni. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader