Gå til hoved-indhold
Det er oplagt at lægge vejen forbi brugtbådsmarkedet, inden den første sejlbåd købes. Her kan du bl.a. støde på denne Maxi Fenix, som beskrives nærmere i artiklen. Foto: YachtbrokerKort Nyt
Det er oplagt at lægge vejen forbi brugtbådsmarkedet, inden den første sejlbåd købes. Her kan du bl.a. støde på denne Maxi Fenix, som beskrives nærmere i artiklen. Foto: Yachtbroker

Fem oplagte både til nye sejlere

Skal 2017 været året, hvor du trimmer sejlene på egen båd, er her fem klassiske sejlbåde mellem 39.900 og 119.900 kr. Og frygt ikke - hvis bådvalget fortrydes, burde en ny køber stå klar.

Af Sara Sulkjær |

Flere drømmer om livet som sejlere, men springet fra mole til båd kan være langt. Ofte er ikke mindst bådvalget en udfordring, da markedet vrimler med forskellige typer og modeller. Det er derfor sjældent, at den første båd også bliver den sidste. 

Minbaad.dk har således fundet fem kendte sejlbåde, som burde være forholdsvis lette at skille sig af med, hvis det sidenhen viser sig, at skipper og båd ikke matcher optimalt. 

Bianca 28 - 39.900,00 kr. 

28-fods sejlbåd fra 1977. Ifølge den nuværende ejer fremstår båden i fin stand med nyere Yanmar-dieselmotor fra 2007. Ligeledes medfølger storsejl, rullefok og spiler. 

Læs mere om Bianca 28'eren på Gul og Gratis her.

----------

Polaris Drabant - 69.000,00 kr. 

Nyt teak i cockpit samt hovedrenoveret Yanmar-motor i 2011 og nye sejl i henholdsvis 2012 og 2013 fås i denne 26 fod lange Polaris Drabant. Båden er kendt for sine gode sejlegenskaber, fastslår forhandleren, Yachtbroker. 

Se mere om båden hos Yachtbroker her

----------

 

Shipman 28 - 70.000,00 kr. 

Fra 1974 er denne 28-fods Shipman med Mitsubishi-motor, der er monteret i 2006 og højest har kørt 50 timer. Sejl og bådvogn medfølger desuden. Bemærk ligeledes, at prisen blot er et udgangspunkt for forhandlingen. 

Se mere på Gul og Gratis her

----------

Maxi Fenix Dinette - 109.000,00 kr. 

På den 28-fods Maxi Fenix Dinette findes til styrbord dinetten samt til bagbord langsgående pantry. Her er desuden ferskvandskølet Volvo Penta-motor samt større sejlpakke foruden et, ifølge forhandleren, dejligt og stort cockpit. 

Find flere oplysninger hos Yachtbroker her.

----------

 

Albin Ballad - 119.900,00 kr. 

Ballad, der løbende er passet med kærlighed og nænsom hånd, lover forhandleren. Sejlbåden på 30 fod har netop fået nye hynder samt køleboks. Desuden fik båden i 2013 nye sejl fra Elvstrøm Sails. 

Læs mere hos Dansk Sejl og Motor her

content-loader
content-loader
content-loader