Gå til hoved-indhold
Læs mere om denne Nord West 24 til 17.900 kr. i artiklen. Foto: PrivatfotoKort Nyt
Læs mere om denne Nord West 24 til 17.900 kr. i artiklen. Foto: Privatfoto

5 brugtbåde til under 20.000 kr.

At få lokket den næste generation på vandet kan være en udfordring. Her er bevis på, at det ikke koster en halv bondegård at blive bådejer.

Af Sara Sulkjær |

Med stigende brugtbådspriser ved udgangen af denne måde, som Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg forudsagde i går, kan det være en fordel at handle båd hurtigst muligt. Og det behøver ikke at blive dyrt. Her er fem brugte sejlbåde til under 20.000 kroner:

 

Drabant 22 - 10.000 kr. 

Sejlbåd fra 1974 med fire sovepladser. Her medfølger storsejl, genua, stormfok og spiler. Kortplotter fra Raymarine og påhængsmotor kan tilkøbes for 5.500 kr. Alt udvendigt træ har været afmonteret, slebet og poleret. Der er trukket ledninger til strøm, dog ikke færdiggjort.

Se salgsannoncen på Den Blå Avis her

----------

Nordisk Folkebåd - 15.000 kr. 

Klassiker fra 1960. Her er lavet nyt epoxydæk samt glasfiberruf i 2009. Træmast med stor- og forsejl. Nyere aptering ude. Motor medfølger ikke, dog er der vippebeslag agter til montering. 

Læs mere på Scanboat her

----------

Nord West 24 - 17.900 kr. 

Rummelig sejlbåd. Her er kemi, vask samt vand og mulighed for fire overnattende. Agter er fint cockpit. Mercury-motor medfølger. Båden er velegnet til både dag- og weekendture. 

Læs mere på mitbaadmarked.dk her.

----------

Drage - 20.000 kr. 

29 fods båd fra 1966. Her medfølger nyere kaleche og el-installationer. Bom med nyere stag. Ældre storsejl og letvægsgenua, mens stormfok, genua og bompresenning er af nyere dato. 

Se salgsannoncen på Den Blå Avis her

----------

 

Nimbus 26 - 12.500 kr. 

Gør-det-selv-projekt til billige penge. Nuværende ejer startede restaurering udvendigt, så det er her, der er lavet mest. Fribord og dæk er malet, mens træværk er repareret og lakeret. Båden er fra 1972 og oplagt til familiesejlads. Indenbords motor og ny træmast medfølger. 

Læs mere på Scanboat her

content-loader
content-loader
content-loader