Gå til hoved-indhold
Invictus GT 280 er en af de både, der står klar til at imponere de besøgende i Ishøj. Foto: PR-fotoSmåbåde
Invictus GT 280 er en af de både, der står klar til at imponere de besøgende i Ishøj. Foto: PR-foto

Tre italienske cruisere kommer til Ishøj-udstilling

Flotte kvalitetsbåde fra Italien i forskellige prisklasser udstilles på den flydende bådudstilling i Ishøj. Se bl.a. Comitti 28 Sportsline, der har danmarkspremiere.

Af Sara Sulkjær |

Maritimt Center Helsingør er gået i det italienske hjørne. På Ishøj Båd- og vandsportsmesse, der afholdes 1.-3. september, viser den danske forhandler tre italienske både for de besøgende på udstillingen. 

Det er to Invictus-både samt en båd fra Comitti-værftet, der indbyder til hyggelige dags- eller weekendture med familie og venner. Få et indblik i bådene herunder: 

Invictus GT 280

Flot 28-fods cruiser, der som standard har fuld kabine. Båden leveres desuden med hynder med indgraveret navn, teak i lønningslisten og sågar specialdesignede klamper. 

- En italiensk skønhed med en masse frække detaljer og design, som er nyt og spændende, forklarer Mads Elleskov fra Maritimt Center Helsingør om båden, der kan købes fra 950.000,00 danske kroner. 

Invictus FX 200 

Invictus-værftets næstmindste båd, hvilket også afspejles i prisen på 150.900,00 kr. Køberen har mulighed for en række tilvalg, herunder skrogfarven, og kan desuden glæde sig over en stabil og tør båd i al slags vejr. 

- Denne båd er utrolig rummelig og stabil, og så er kvaliteten og designet et kapitel for sig, mener Mads Elleskov. 

Comitti 28 Sportsline

En af de mere traditionelle både fra Comitti-værftet, der bygges på stolte traditioner fra 1956 ved Como-søen i Italien. Maritimt Center Helsingør har agenturet på disse både, og viser første gang Comitti 28 Sportsline på dansk grund i Ishøj. 

- Det må vel nærmest være en danmarkspremiere, fortæller Mads Elleskov og oplyser, at prisen starter fra 1.650.000 kr.   

content-loader
content-loader
content-loader