Gå til hoved-indhold
Windy 27 Salona har masser af smarte detaljer, og med 300 hk i motorrummet kan båden plane med over 40 knob. Foto: PR-fotoSmåbåde
Windy 27 Salona har masser af smarte detaljer, og med 300 hk i motorrummet kan båden plane med over 40 knob. Foto: PR-foto

Tjekket norsk Windy 27 Solano får danmarkspremiere i Ishøj

Den 27 fod lange speedbåd har en topfart på over 40 knob. Med to køjer er det samtidig muligt at tage på weekendtur i båden.

Af Sara Sulkjær |

Når dørene fra den 31. august til og med den 2. september slås op til årets eneste bådudstilling, bliver det med en vaskeægte danmarkspremiere på programmet. 

Den flydende bådudstilling i Ishøj er således første gang, at den nye Windy 27 Solano-speedbåd fra det norske Windy-værft vises frem på dansk grund. Det sker i en smart racing green-version.

Vælg mellem tre motorer 

Speedbåden, der primært er tiltænkt til hyggelige dagsture med familie og venner, er en af nyhederne i en helt ny bådserie med masser af fine detaljer.

Her sejler Windy 27 på en dyb V-bund, og en kommende ejer vil kunne mellem to Volvo Penta-motorer på 300 hk med hækdrev, benzinmotoren V8-300CE DPS og dieselmotoren D4-300A DPH.

Begge motorer kan give Windy 27 en topfart på over 40 knob. 

En spændende udvikling 

Generelt er Windy-bådene kendt for høj kvalitet og gode sejlegenskaber. Det var derfor ikke overraskende, at værftet for nyligt kunne fejre deres 50 års jubilæum. 

- Vi har solgt mange Windy-både gennem de 25 år, hvor vi har forhandlet bådene i Danmark, og det har været spændende at følge udviklingen af bådene. Især med alle de nye smarte italiensk inspirerede detaljer, som bådene har i dag, fortæller Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg, i en pressemeddelelse.

Data for Windy 27 Solano: 

Længde: 8,24 m

Bredde: 2,60 m

Højde over vandet: 2,18 m

Vægt med motor: 2.800 kg 

Motor: 300 HK

Brændstoftank: 330 l

Ferskvandstank: 80 l

Holdingtank: 80 l

Køjer: 2 

CE-klassifikation: B

Design: Hans Jørgen Johnsen, Norge

Værft: Windy Scandinavia AB

Læs mere om Windy-bådene på tempobaadsalg.dk, mens flere billeder af den nye danmarkspremiere Windy 27 Solano kan ses herunder: 

 

content-loader
content-loader
content-loader