Gå til hoved-indhold
Læs mere om disse gulvtæpper i artiklen.Udstyr
Læs mere om disse gulvtæpper i artiklen.

Skab nyt liv med gulvtæppe i båden

Det er ikke kun hyggeligt med et gulvtæppe på dørken. Tæppet kan også friske båden op indvendigt, således at det føles hjemligt og rart at sidde under dæk.

Af Sara Sulkjær |

Er gulvtæpperne på båden godt slidte efter flere års brug i al slags vejr, eller drømmer du blot om at beklæde dørken med et tæppe, er en række danske udstyrsforhandlere leveringsdygtige i nye tæpper til båden. 

Gulvtæpperne sendes til kunden, hvorefter han eller hun selv skærer stykkerne ud. På den måde er man helt sikkert på, at tæppet - forhåbentligt - passer perfekt til netop ejerens bådtype. 

Minbaad.dk viser herunder tre typer, som kan gøre sig godt ombord på forskellige både: 

Blåt eller gråt gulvtæppe - 299,00 kr. 

To meter bredt gulvtæppe i farverne mørkeblå eller grå. Prisen er pr. kvadratmeter, og der skal minimum bestilles to stk., svarende til et stykke på 1x2 meter. 

Læs mere hos Palby Marine her

----------

Gråt eller lyseblåt gulvtæppe - 299,00 kr. 

Tæppe specialfremstillet til at klare det ofte fugtige miljø til søs. Gulvtæppet har desuden skridsikker belægning på bagsiden og kan købes i farverne grå og lyseblå. 

Produktet måler 120 cm i bredden og leveres i seks meter lange ruller. Prisen er pr. meter. 

Køb tæpperne hos BoatLab her

----------

Gråstribet gulvtæppe - 379,00 kr. 

Gulvtæppe med grå og sorte striber, som giver et fint spil ombord. Tæppet er to meter bredt, oplyser Hellers, forhandler af produktet. 

Se tæppet hos forhandleren her

content-loader
content-loader
content-loader