Gå til hoved-indhold
Lampen fås i flere forskellige designs, således at der er noget til enhver sejlersmag. PR-fotoUdstyr
Lampen fås i flere forskellige designs, således at der er noget til enhver sejlersmag. PR-foto

Udsend SOS med ny lampe

Heelight har over 30 indstillinger til hverdag og sjov på båden. Brug blandt andet lampen til læsning, fest og endda i nødsituationer. Med flere indstillinger i én lampe spares plads ombord.

Af Sara Sulkjær |

Det er nu muligt at samle læselampen, natlyset og diskokuglen i én og dermed sikre værdifuld plads på båden. 

Den nye Heelight-lampe, der endnu ikke er færdigudviklet, byder på et væld af mere eller mindre brugbare funktioner. Her er dens særlige SOS-mode rettet mod sejleren, der i en yderst nødsituation måske vil kunne anvende funktionen. 

Styres med app 

Et men er dog, at lampen må tilsluttes strøm for at fungere, hvilket stiller krav til en vis komfort ombord. Ellers er lampen yderst brugervenlig og styres via en QR-kode fra smartphonen, hvorfor besvær med WI-FI og bluetooth undgås. 

Ved at scanne QR-koden ledes man til et website, hvorfra det er muligt at downloade appen tilhørende lampen. Selve appen fungerer fint, men lampen reagerer dog i visse tilfælde langsomt, erfarer minbaad.dk, der har testet lampen. 

I appen kan man vælge mellem såvel et bredt farvespektrum som flere indstillinger, der blandt andet kan hjælpe i det daglige liv ombord: 

- Det er også oplagt at læse eller studere med lampen. Skift den til læse-mode, og lyset vil skifte til en stabil hvid uden blink, forklarer Heelight om lampen i en pressemeddelelse. 

Blæs lampen ud

Foruden de praktiske funktioner kan lampen anvendes til fester på båden. Ved at vælge et smart rytme-mode blinker lampen i takt til musikken eller den snak, der måtte være ombord.

Derudover er også flere andre sjove funktioner, blandt andet et stearinlys-mode. Præcis som ved autentiske stearinlys er det her muligt at slukke for lyset ved at puste til lampen. 

Ønsker du at samle de forskellige lamper ombord i én eller blot få en lampe til såvel fester som stille stunder på båden, kan du læse mere om lampen her. 

Det er muligt at købe Heelight gennem den amerikanske crowdfundingportal Kickstarter her. På websitet er det blandt andet muligt at købe tre Heelights for omkring 370 kr. 

En smartphone er nødvendig, hvis lampen med alle dens funktioner skal udnyttes. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader