minbaad.dk
lørdag 21. april

To glade direktører: Erling Sørensen, direktør hos Spar Nord (th) og Thomas Capitani, direktør hos Sailing Aarhus. PR-foto

Spar Nord nu sponsor for Sailing Aarhus

Spar Nord indgår 3-årig samarbejdsaftale med Sailing Aarhus, der opnår stabil og optimal støtte, og Spar Nord får nu mulighed for eksponering i sejlsportsmiljøet.

Sejlklubber | 24-04-2017 14:46 | Af  Troels Lykke

Sailing Aarhus er et foreningssamarbejde mellem de seks sejlklubber  i Aarhus (Kaløvig Bådelaug, Egå Sejlklub, Aarhus Windsurfingklub, Sejlklubben Bugten, Aarhus Sejlklub og Marselisborg Sejlklub).

Foreningen har de seneste år både arbejdet på stiftelsen af Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter, som er i færd med at bygge et unikt 3.100 kvadratmeter internationalt sejlsportscenter på Aarhus Ø, og planlægningen af VM2018, hvor 10 olympiske sejlsportsdiscipliner afholder VM samtidigt.

Senest har Sailing Aarhus medvirket til at sikre, at Volvo Ocean Race-jordomsejlingen kommer til Aarhus i juni 2018.

Bankpartner

Ambitionerne er skyhøje i Sailing Aarhus, og det er derfor med stor glæde, at Spar Nord kan medvirke til at støtte op om foreningen som hovedsponsor, fortæller direktør i Sailing Aarhus Thomas Capitani:

“Med Spar Nord får Sailing Aarhus en bankpartner, der deler de samme værdier som os. Spar Nord er kompetente, ambitiøse, nærværende og et ordentlig pengeinstitut – det er værdier, som vi værdsætter højt og som vi synes, kendetegner Sailing Aarhus. Vi er derfor glade for at få en samarbejdspartner, der i fællesskab med os kan være med til at udvikle sig yderligere i Aarhus og nå nye mål.”

Sponsoratet, der træder i kraft i foråret 2017, betyder blandt andet, at Spar Nords logo vil være repræsenteret på Sailing Aarhus hjemmeside og ved de aktiviteter Sailing Aarhus gennemfører. Som en af Danmarks største banker, forankrer Spar Nord sig endegyldigt i lokalsamfundet i Aarhus med sponsoratet i Sailing Aarhus.

”Sailing Aarhus har vind i sejlene, og med Den Blå Boks lige uden for vores kontor i Ceres-bygningen ved Aarhus Bugt er det en oplagt forening at blive eksponeret sammen med”, siger direktør i Spar Nord Aarhus Erling Sørensen og tilføjer: ”Vi glæder os derfor til, at vi på dette område kan blive endnu mere synlige over for de mange mennesker, som har deres gang i sejlklubber og omkring vandet i Aarhus.”

Om Spar Nord

Med 400.000 kunder, cirka 1.540 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 millioner kroner – et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie. Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET