Gå til hoved-indhold
Den nye Vulcan Serie fra B&G, med Vulcan 7, 9 og 12. PR-foto.Udstyr
Den nye Vulcan Serie fra B&G, med Vulcan 7, 9 og 12. PR-foto.

B&Gs nye kortplottere har radarfunktion

B&G introducerer nye Vulcan 12 og Vulcan 7 sejlerkortplottere med radarfunktion. Leif Ottosson, CEO af B&Gs moderselskab Navico fortæller om det nye udstyr.

Af Maria Ravn Jürgensen |

B&G har netop annonceret en ny og udvidet Vulcan produktserie med komplet opdaterede 7" og 9" modeller samt et helt nyt stort 12"-model, alle modeller med Broadband Radar™ kompatibilitet.

Højtudviklede sejlerfunktioner

Den nye produktserie giver sejlere på ethvert niveau adgang til B&Gs sejlersoftware. Ligegyldigt, om man installerer en Vulcan 12 på en ny 40-fods båd eller opgraderer en ældre 27-fods båd med en Vulcan 7, så byder B&G Vulcan på højtudviklede sejlerfunktioner til gunstige priser.

Funktionerne betjenes via en lys og brugervenlig multitouch-skærm, som gør det nemt at sætte en kurs, aflæse vindhastighed og retning, dybde samt andre intuitive funktioner.

Nemmere og sikrere sejlads

Alle Vulcan-modeler har SailSteer™ og SailingTime, som viser vigtige nøgledata på en samlet side. SailSteer™ chart overlay giver et bedre overblik med laylines og vindforhold.

Derudover kan sejlere få adgang til yderligere en række funktioner som f.eks. PredictWind™ vejrinfo og ruteplanlægning.

Det er B&Gs mål at gøre det nemmere og sikrere at sejle. Vulcan-serien kan nu bruges sammen med B&G Broadband 3G™ eller 4G™ Radar, som gør det muligt at identificere og følge et mål fra ret foran båden og helt op til en afstand på 36 sømil.

Radarfunktionen gør det nemmere f.eks. at sejle gennem travle havne, når der er dårlig sigtbarhed og holde øje med uvejr i det fjerne.

Sekundær autopilotkontroller

Vulcan kan bruges sammen med SonicHub™ marineunderholdningssystem, V20 og V50 DSC VHF Radier samt AIS transceiver.

Tilsluttes der en ForwardScan transducer, kan Vulcan kortplottere også vise fremadseende sonar, som især er nyttigt i lavvandede, ukendte farvande.

Vulcan kan også bruges som sekundær autopilotkontroller og give adgang til funktioner som Sail Steering, manuel og automatisk styring samt Smart Manoeuvre.

Nem adgang til mange funktioner

Leif Ottosson, CEO af B&Gs moderselskab Navico, fortæller:

- Med opdateringen og udvidelsen af vores Vulcan produktfamilie har vi tilføjet højtduviklede sejlfunktioner og radar til vores mest prisgrunstige kortplottere. Dermed gør vi det muligt for alle sejlere at få adgang til højtudviklet teknologi, udtaler Leif Ottosson.

- Den nye Vulcan-serie med sine mange funktioner er udviklet til sejlere på ethvert niveau, siger Leif Ottosson.

Indbygget WIFI

Alle Vulcan modeller har indbygget WIFI. Brugere kan også betjene kortplotteren via en tablet, uafhængigt af hvor de befinder sig ombord. Det er muligt at se informationerne på en smartphone.

De nye Vulcan 7 og Vulcan 12 kortplottere kommer på markedet senere i år og koster hhv. 6865,00 kr inkl. moms (Vulcan 7 uden transducer) og 20.615,00 kr inkl. moms (Vulcan 12 uden transducer)

Læs mere om B&G her

content-loader
content-loader
content-loader