Gå til hoved-indhold
Lær kapsejladsens regler på den sjove måde med dette spil.Kapsejlads
Lær kapsejladsens regler på den sjove måde med dette spil.

Træn kapsejladsreglerne og vind mere

Bliv skarp på reglerne inden næste kapsæson. Smart spil giver en hjælpende hånd. Regelmand Jens Willumsen fra Aarhus har oversat reglerne, der dog ikke er helt opdateret

Af Sara Sulkjær |

Flere kapsejlere har i tidens løb kastet sig over Uli og Wolfi Finchs regelspil. Et online læringsspil, der enkelt og konkret træner de svære situationer på kapsejladsbanen. 

Men der er mange regler at holde styr på, og derfor er juleferien et oplagt tidspunkt til at genopfriske reglerne, inden starten til den kommende sæsons kapsejladser lyder. 

Det er den danske regelmand Jens Willumsen, der i 2010 oversatte spillet, der findes på 17 forskellige sprog, til dansk.

Prøv spillet her, men vær opmærksom på, at der siden spillets tilbliven er kommet to nye regelbøger, hvorfor enkelte regler i spillet kan være ændrede. 

Det er fint nok at man finder sådanne links til regelopdatering, men det ville være fint om man samtidig gjorde opmærksom på, at Ulrich Finchk´s "regelspil"​ ikke er blevet opdateret siden regelbogen fra 2009-2012, har regelekspert Hans Vengberg fra Kolding, gjort minbaad.dk opmærksom på.

content-loader
content-loader
content-loader