Gå til hoved-indhold
Oures 2. divisions team. Foto: Frederik SivertsenKapsejlads
Oures 2. divisions team. Foto: Frederik Sivertsen

Åben for tilmelding til Sejlsportsligaen 2018

Har din klub ligaambitioner, så er tiden inde til at melde sig til Sejlsportsligaens 2. division 2018. Fristen er fredag 8. september 2017.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Måske er din klub blandt de nye i den kommende sæson? Frem til og med fredag 8. september 2017 er der åben for tilmelding til Sejlsportsligaens 2. division 2018.

- Sportsbådssejlads er inde i en god udvikling. Stadig flere klubber rundt i hele landet investerer i nye sportsbåde som tilbud til medlemmer. Med ligaen kan klubben få en sportslig overbygning og nogle fantastiske oplevelser for sejlerne. Derfor håber vi, at nye klubber vil være klar på at tage udfordringen op, siger Peter Wolsing, projektleder for Sejlsportsligaen.

Sejlsportsligaen får hvert år tilgang af nye klubber. I år er Skælskør Amatør-Sejlklub og Hou Maritime Idrætsefterskole de to debutanter i 2. division, mens de to københavnerklubber KØS og KAS er vendt tilbage efter en tidligere nedrykning.

Når 2. division slutter sæsonen efter fjerde stævne i september, rykker de nederst placerede klubber ud af ligaen.

Regler for 2. divison

Op til 5 nye klubber kommer med i 2. division fra 2018-sæsonen.

Hvis antallet af nytilmeldte klubber ligger mellem 1 og 5 vil alle komme med.

Samtidig rykker et tilsvarende antal klubber ud af 2. division. Nedrykkerne er de nederst placerede klubber efter 2017-sæsonens sidste stævne i Skovshoved (9.-10.september)

Er der flere end 5 nytilmeldte klubber, skal der afvikles kvalifikation. Fx i form af et kvalifikationsstævne. Dette afgøres af Ligaforeningen og Dansk Sejlunion, når antallet af nye klubber kendes.

Klubber, der rykkede ud af 2. division i 2016-sæsonen, kan tilmelde sig på lige fod med helt nye klubber.

Økonomi

Prisen for at deltage i liganes 2. division i 2017 er på 12.500 kr i deltagergebyr plus 500 kr for medlemskab i Ligaforeningen. 

Klubberne betalger selv udgifter til transport, indkvartering og forplejning.

Sejlklubber der gerne vil med i 2. divisions ligaen fra 2017 kan tilmelde sig deltagelse/kvalifikation ved at sende en email til projektleder

Peter Wolsing, peter@sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader