Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Marex 310 vinder stor designpris i Tyskland

Marex 310 Sun Cruiser har vundet den tyske design pris 2018 for produktdesign i kategorien transport.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Vinderen af den tyske design pris 2018 i kategorien transport gik til Marex 310 Sun Cruiser.

Det tyske designråd er et af verdens førende kompetencecentre for kommunikation og brand management i design.

Banebrydende bidrag og unikt design

Prisen tildeles projekter, som virkelig repræsenterer banebrydende bidrag og præsenterer unikke designtendenser for det tyske og internationale designlandskab. I år var mere end 5000 produkter nomineret.

Juryen i den tyske designpris 2018 består af designeksperter fra forskellige discipliner. De kommer fra erhvervslivet, uddannelse og videnskab samt designindustri, og anerkendelse som ledende myndigheder indenfor deres respektive fagområder.

Tilbyder mere end forventet

Juryens beskrivelse af vinderen:

- Marex 310 Sun Cruiser er en båd, der tilbyder mere end forventet. Båden har et dejligt socialt siddeområde til hele familien og har en god opbevaringsvolumen. Pantry ombord er der også, så madlavning er fantastisk, selv for den største gourmet.

- Der er gode overnatningssteder for fire til seks personer. Badeplatformen indeholder store opbevaringsmuligheder, og du behøver ikke at bringe våde ting ind i båden længere, lyder juryens beskrivelse af vinderen.

Dette vil blive den tredje prestigefyldte pris Marex 310 Sun Cruiser vinder. Båden har allerede vundet priserne European Motorboat of the year 2017 og Powerboat of the year 2017.

Båden importeres af Reese Marin i Aabenraa.

content-loader
content-loader
content-loader