Gå til hoved-indhold
Marex 360 Cabriolet Cruiser med 1xD6-400 Volvo Penta motor, koster inklusiv standardudstyr 2.628.000 kroner inklusiv 25% moms. PR-fotoKort Nyt
Marex 360 Cabriolet Cruiser med 1xD6-400 Volvo Penta motor, koster med standardudstyr 2.628.000 kroner inklusiv 25% moms. PR-foto

Lounge-stemning i ny sporty Marex 360 Cabriolet Cruiser

Om bord i den norske båd hersker ægte lounge-stemning, og apteringen er udført i luksuriøse materialer, fortæller importør Kasper Reese til motorbaadsnyt.dk. Se den på boot til januar.

Af Troels Lykke |

Marex 360 Cabriolet Cruiser har masser af nytænkning og hjerte for kvalitet, lyder det fra importør fra Reese Marin, Kasper Reese, der her fortæller om den nye norske turbåd.

Den nye model er en sportscruiser, som har et af de største cockpit i sin klasse under 40 fod.

Om bord hersker ægte lounge-stemning, og møblement samt apteringen er udført i luksuriøse materialer.

Marex har formået at skabe plads til 10 personer omkring spisebordet. Pantryet er med integreret vinskab findes oppe i båden. 

Frit udsyn fra styreplads

Styrestanden er bygget omkring en stor siddegruppe til besætningen med høj siddekomfort og alle har et ideelt udsyn fremad.

Pilotsædet er møntet på kaptajnen, og det skrå instrumentbrættet ligger op til 2x navigationsplotter, for at skabe smartere overblik.

Bred walkaround  og anmelderrost cabriolettag

Det er på denne model muligt at åbne en sektion af forruden for hurtig adgang til fordæk. Sidedækket er dog stadig højt prioriteret med en sikker walkarund-bredde på 28 cm. 

Det anmelderroste cabriolettag, som er kendt fra forgængeren (Marex 350 CC) har man bibeholdt, men relanceret i en opdateret version. 

Kalechen agter trækkes ud og monteres på blot få sekunder, som man kender det fra Marex 310 og Marex 375, forklarer Kasper Reese.

Marex 360 er tilgængelig i både en kort - og lang badeplatform version. 

Kan ses på boot-udstilling til januar

Den nye Marex kan ses på Düsseldorf boatshow boot, hvor den den danske Marex forhandler igennem 25 år, Reese Marin i Aabenraa, fremviser modellen i januar

Marex 360 Cabriolet Cruiser med 1xD6-400 Volvo Penta motor, koster inklusiv standardudstyr 2.628.000 kroner inklusiv 25% Moms.

Marex 360 Cabriolet Cruiser

Længde11.49 m

Bredde3.49 m

Dybde1.10 m

Båden sælges også med to motorer med Joystik  og Sky Hook. Båden får Danmarkspreimere på bådudstillingen i Fredericia. 

content-loader
content-loader
content-loader