Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Palby, Danmarks største grossist, melder om større salg 2017 end for to år siden på Boat Show. Foto: Troels Lykke

Højt besøgstal på Boat Shows første halvleg

I alt 15.482 passerede indgangskasserne fra fredag til søndag. Stemningen og købelysten var i top weekenden igennem, beretter udstillerne. Torsdag starter udstilling igen

Af Troels Lykke |

Søndag aften sluttede den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia, og der var stor tilfredshed hos både udstillere og arrangører

- Vi har haft tre rigtig gode dage. Vi oplever, at kunderne er købelystne, og mange har allerede taget beslutningen om køb hjemmefra, siger Brian Christensen fra Nydam Boats i Sønderborg.

Nydam Boats, som producerer både i den mindre ende af skalaen, har i forhold til sidste Boat Show udvidet standen fra 70 til 170 kvadratmeter, og det har været en rigtig beslutning, fortæller han.

- Når folk er klar til at købe, så er det vigtigt, at vi HAR den pågældende båd at kunne vise - næste gang skal vi have endnu mere plads, forudser Brian Christensen.

Glæder sig til torsdag

Han glæder sig til anden halvleg, som starter på torsdag:

- Vi har givet rigtig mange tilbud, som folk så kan tygge på i løbet af ugen, og mange af dem vil givetvis vende positivt tilbage næste weekend.

Hos Kolding Marinecenter, en af landets største bådudstyrsforretninger, kan de fuldt ud genkende billedet af optimisme og købelyst.

- Lørdag var den bedste dag, vi nogensinde har haft på Fredericia Boat Show - og vi har immervæk været med i mange år. Vi har aldrig set så mange mennesker på standen og omsat for så meget, som vi gjorde lørdag, beretter Torben Seilman. Han fortæller, at det ikke mindst er sejlerbeklædning i den lidt mere eksklusive ende, som folk har gået efter.

Risbjerg har afsluttt flere handler

Også hos Risbjerg Marine er der tilfredshed:

- Det har været rigtig godt. Vi oplever en super god stemning, som i forhold til sidste gang og især forrige gang har løftet sig markant. Vi har afsluttet flere handler denne weekend, og vi glæder os meget til at fortsætte næste weekend, siger Ole Risbjerg fra firmaet med base i Them ved Silkeborg.

I øvrigt blev MESSE C/Boat Shows pris på 10.000 kroner til "Årets Unge Talent 2017" også uddelt - det blev Jacob Precht Jensen (Aarhus Sejlklub) og Anna Munch (Kaløvig Bådelaug), der delte prisen. 

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter torsdag den 2. marts og slutter søndag den 5. marts. Se åbningstider, program med mere på www.boatshow.dk

.

content-loader
content-loader
content-loader