Gå til hoved-indhold
En glad Jakob Precht kunne modtage prisen foran udstillere og pressen på Boat Show. Foto: Sara SulkjærKapsejlads
En glad Jakob Precht kunne modtage prisen foran udstillere og pressen på Boat Show. Foto: Sara Sulkjær

Munch og Precht vinder ’Årets Unge Talent 2017’

Laser Radial-sejler Anna Munch og 49’er-sejler Jakob Precht anerkendes med flot pris på Boat Shows førstedag. Dansk Sejlunion fremhæver deres alsidighed.

Af Sara Sulkjær |

De to 18-årige sejlere, som i december sammen sejlede U-VM i Nacra 15, kåres nu begge med en fornem pris på årets Boat Show i Fredericia. 

- Det er mega fedt. Vi træner og gør alt, hvad vi kan, så det er dejligt at få den her anerkendelse, siger Jakob Precht til minbaad.dk og forklarer, at de i sæsonen er på vandet seks ud af syv dage. 

Træningsmakker med Rindom 

I kølvandet på Precht ligger flotte resultater fra 29’eren, hvor han sidste år blev suveræn DM-vinder med Casper Ladefoged, hvilket også gør, at han nu er sprunget videre til 49’eren sammen med Frederik Nilson. 

Også Anna Munch, som desværre ikke kunne være til stede ved selve prisuddelingen grundet en fysikeksamen, har erfaring fra flere bådklasser, herunder har hun vundet flere medaljer i Europajollen. 

Til dagligt sejler hun dog Laser Radial, hvor hun er træningsmakker med OL-bronzevinder Anne-Marie Rindom. Netop denne alsidighed vægtes højt i Dansk Sejlunion

- Vi ligger vægt på, at sejlerne har været omkring flere både, og det har de to sejlere i høj grad, forklarer Thomas Jacobsen, sportschef i Dansk Sejlunion. 

Fredericia Boat Show løber af stablen fra 24.-26. februar samt 2.-5. marts, hvor du kan finde minbaad.dk på stand 3108. 

Jakob Precht går til dagligt i gymnasiet på en fire-årig Team Danmark-linje. Foto: Sara Sulkjær

content-loader
content-loader
content-loader