Gå til hoved-indhold
Både turister og sejlere lægger vejen forbi havnekiosken. Foto: Snaptun SejlklubHavne
Både turister og sejlere lægger vejen forbi havnekiosken. Foto: Snaptun Sejlklub

Bliv caféejer og havnefoged i Snaptun

Drømmer du hver morgen om at vende cyklen og sætte kurs mod havnen, kan den drøm måske gå i opfyldelse i Snaptun Lystbådehavn. Her søger man netop nu en havnefoged og forpagter til caféen.

Af Sara Sulkjær |

Idyllisk i udmundingen af Horsens Fjord ligger Snaptun Lystbådehavn. En hyggelig lille havn, der altid har været præget af dejligt liv.

Dette skyldes blandt andet Rita og Djonni, der de sidste ti år har drevet Snaptun Havnebistro og været havnefoged. 

Parret har dog valgt at stoppe deres arbejde i havnen i udgangen af 2017-sæsonen, hvorfor der mangler nye forpagtere af stedet. 

En livsstil

Snaptun Sejlklub har derfor sat jagten ind på én eller to forpagtere, der går med en caféejer og havnefoged i maven: 

- Den, der ønsker at forpagte stedet, skal have det at drive stedet som en livsstil nærmere end det er et job, det er jo mange timer i sommerhalvåret, men til gengæld kan man jo holde mere fri i vinterhalvåret, forklarer næstformand i Snaptun Sejlklub, Tue S. Andersen, i en pressemeddelelse. 

Han håber, at det kan lykkes at lokke en rolig person, der kan stå fast ved at være havnefoged, til stedet. Samtidig må det dog også gerne være en person, der kan nyde livet omkring havnen og trives i miljøet: 

- Stedet er fantastisk, det ligger smukt og er en veldrevet havn med 71 pladser, fortæller næstformanden og tilføjer, at der er lang venteliste for at få en plads i havnen. 

Kort om lejemålet:

På en attraktiv beliggenhed udlejes lokale til butik og café. Meget synligt beliggende i præsentabel ejendom, der huser Snaptun Sejlklub lige ud for Snaptun Lystbådehavn på en af byens bedste adresser, nærmere betegnet Snaptun Strandvej 15, Snaptun, 7130 Juelsminde.

Som nabo på den ene side er havnen med to faste færgeforbindelser til Endelave og Hjarnø, på den anden side er indsejlingen til Horsens Fjord og smuk natur samt et sommerhuskvarter. Som bagbo ligger en efterskole med ca. 170 elever. Direkte foran lejemålet ligger Snaptun Lystbådehavn

Lejemålet er på 82,4 m² samt en stor udendørs terrasse, der er afskærmet med glas for at skabe læ, som man entrer fra parkeringsplads eller havneområdet.

Lejemålet indeholder en café samt rum til detailhandel med kolonial og dagligvarer, lager, forrum og medarbejdertoilet. Der er endvidere adgang til gæstetoiletter, som også er områdes offentligt tilgængelige toiletter

Forpligtigelser, der påhviler lejemålet:

• Rengøring

• Havnefoged på Snaptun Lystbådehavn med 71 pladser

• Græsslåning på ca. 600m2 plæne

• Tømning af affaldscontainer på havnen

• Der er pligt til at holde åben i sejlersæsonen mindst mellem kl. 12:00 og 20:00 (maj, juni, juli, august og september alle dage, april og oktober fredag til søndag). Der må derudover holdes åbent kl. 7:00-23:00

• Der er pligt til at have detailhandel med kolonial og dagligvarer

Interesserede kan kontakte sejlklubben på snaptun.lystbaadehavn@gmail.com eller ringe til Tue S. Andersen på 40 92 47 43.

Se flere billeder fra havnen herunder: 

Foto: Snaptun Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader