Gå til hoved-indhold
Ankerrulle, badestige og elektrisk lænsepumpe følger blandt andet med til denne Quicksilver 455 Cabin. Foto: PR-fotoSmåbåde
Ankerrulle, badestige og elektrisk lænsepumpe følger blandt andet med til denne Quicksilver 455 Cabin. Foto: PR-foto

Nye Quicksilver-både i Frederica

Oplev Quicksilver 455 Cabin og Quicksilver Activ 605 Sundeck på Boat Show, når importør Jørgensen & Dahl byder indenfor på 900 kvadratmeter stor stand.

Af Sara Sulkjær |

Quicksilver 455 Cabin, som kan ses på Fredericia Boat Show, afløser nu de velkendte 430 Cabin og 470 Cabin, som har været populære på det danske marked i flere år. 

- Vi har holdt fast i de funktionelle værdier, men benyttet os af et tidssvarende design og innovative indretningsløsninger, fortæller Jørgensen & Dahl, forhandler af produktet, i en pressemeddelelse. 

Mere havgående sejlegenskaber 

Skroget er med bred stævn samt dyb V-bund, som sørger for god plads, selvom båden blot er 4,5 meter lang. Cockpittet er desuden rummeligt, da agterbænkene/sofaen er rykket helt ud over motorbrønden. 

Et ekstra sæde over motorbrønden kan leveres som ekstraudstyr, hvilket omdanner de to agtersæder til en fuld agtersofa, hvor midtersædet vippes op, når motoren trimmes helt op. En løsning, som, ifølge forhandleren, giver helt utrolig plads. 

- Sejlegenskaberne er langt mere havgående end i forgængerne, og båden kommer hurtigt i plan med fuld last, forklarer Jørgensen & Dahl om modellen, som kan købes fra 110.795,00 kr. inkl. motor. Læs mere her

Ny faceliftet version

Desuden vil Jørgensen & Dahl præsentere Quicksilver Activ 605 Sundeck på messen i Fredericia. En båd, som lever op til sit navn med den store, behagelige solplatform. 

605 Sundeck er dog ligeledes en god kombination mellem en styrepultbåd med cockpitplads og fladt fordæk, som kan bruges til fiskeri, og en kabinebåd med en af de mest rummelige kabiner i sin klasse. 

- Den overraskende rummelighed både indenfor og udenfor, skyldes det nye design med ekstra bred stævn og højt fribord. Stadig et meget velsejlende, dybt skrog, som også er stabilt ved lav fart, fortæller Jørgensen & Dahl. 

Båden koster fra 227.495,00 kr. inkl. motor. Se mere hos Jørgensen & Dahl her

Besøg Jørgensen & Dahls 900 kvadratmeter store stand på Boat Show, stand 1106. 

Quicksilver Activ 605 Sundeck kan højest bære motor med 150 HK. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader