Gå til hoved-indhold
Bayliner VR5 Cuddy kan sejle op til 38 knob. Foto: PR-fotoSmåbåde
Bayliner VR5 Cuddy kan sejle op til 38 knob. Foto: PR-foto

Populær Bayliner kommer nu i cuddy-version

Bayliner VR5 var udsolgt hele 2016-sæsonen. Nu præsenteres lukket cuddy-version på Boat Show i Fredericia.

Af Sara Sulkjær |

Den populære Bayliner VR5 er her nu som lukket cuddy-version. En smuk og velsejlende båd med masser af tilvalgsmuligheder og som kan leveres med både indenbordsmotor og Mercury-påhængsmotor.

Solplatform til to personer 

Samtidig er båden rummelig, forklarer Jørgensen & Dahl, der fremviser Baylineren på messen i Fredericia: 

- Den store kabine er særdeles rummelig grundet den specielle skrogform med bred front, samtidig med at den dybe v-form bibeholdes, siger den danske importør i en pressemeddelelse.  

Langsgående vinduer i begge sider giver ligeledes et godt lysindfald, mens L-sofaen i cockpittet kan omdannes til en langsgående solplads. Derudover kan den store solplatform agter bruges af to personer. 

På båden, som koster fra 269.990,00 inkl. motor, er ligeledes moderne og flot instrumentbord med plads til integreret 7" kortplotter. Læs mere her

Se båddata fra sofaen

En anden spændende nyhed er Mercury Vessel View Mobile, som kører på en mobilapp, hvor du altid kan se motor og båddata, eksempelvis brændstofbeholdning. 

- Forestil dig at man sidder derhjemme og kan se om lænsepumpen kører, eller om motoren har haft en alarm, da sønnike var ude og sejle, forklarer Jørgensen & Dahl. 

Fredericia Boat Show holder Jørgensen & Dahl til på den 900 kvadratmeter store stand 1106. 

content-loader
content-loader
content-loader