Gå til hoved-indhold
Raymarines Quantum 2 er en videreudvikling af Quantum 2 radar, og er blandt andet lettere og har forbedret grafik. PR-foto.Udstyr
Raymarines Quantum 2 er en videreudvikling af Quantum 2 radar, og er blandt andet lettere og har forbedret grafik. PR-foto.

Lav vægt og funktioner gav Quantum 2 radar pris i Italien

På Seatec-udstillingen i Italien vandt Raymarines nye Quantum® 2 radar med dopplerteknologi QualiTec Design Award 2018. Juryen anerkendte radaren på grund af innovative funktioner, æstetisk design og lav vægt.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Raymarines nye Quantum® 2 radar med Doppler-målidentifikationsteknologi har vundet QualiTec Design Award 2018.

Prisoverrækkelsen finder sted på den årlige Sea Technology and Design-udstilling, kaldet Seatec, som er den eneste design- og teknologimesse for båd- og skibsbygningsbranchen i Italien.

Forbedrede funktioner

Quantum 2 er udviklet med særligt henblik på integration med Raymarines prisbelønnede Axiom® multifunktionsdisplay og giver forbedret situationsbevidsthed til søs, takket være intelligent identificering af bevægelige og stillestående objekter både på lange og korte afstande.

Forenkler opgaver

QualiTec Awars afholdes hvert år på Seatec-udstillingen i Carrara, Italien. Hovedformålet med prisoverrækkelsen er at anerkende fremragende nye produkter, der er lanceret på messen, som er eksempler på innovativt produktdesign og derudover forenkler bådførerens opgaver.

Anerkendt af juryen

Årets jury anerkendte en imponerende liste over fremragende funktioner i Raymarines Quantum 2 radar, som resulterede i at Raymarines filial i Italien modtog QualiTec Design Award.

Som mangeårig udstiller på Seatec var Raymarine Italia henrykt over at modtage den prestigefyldte pris.

Quantum 2 blev lanceret på Miami International Boat Show i februar 2018, og fås nu i hele verden gennem Raymarines netværk af autoriserede forhandlere og distributører. Find flere detajler om Quantum 2 her.

content-loader
content-loader
content-loader